Cuma Toplantıları 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı ile Başladı - Son Dakika
Yerel

Cuma Toplantıları 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı ile Başladı

Cuma Toplantıları 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı ile Başladı

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi tarafından her cuma günü geleneksel olarak düzenlenen “Sürekli Mesleki Gelişim Etkinlikleri Cuma Toplantıları” kapsamında Hippokrat Konferans Salonu’nda 2014-2015 eğitim-öğretim yılının ilk toplantısı gerçekleştirildi.

16.10.2014 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi tarafından her cuma günü geleneksel olarak düzenlenen "Sürekli Mesleki Gelişim Etkinlikleri Cuma Toplantıları" kapsamında Hippokrat Konferans Salonu'nda 2014-2015 eğitim-öğretim yılının ilk toplantısı gerçekleştirildi.

"Günümüzde Bilgiye Erişim ve Bilginin Tüketimi" başlıklı sunumla başlayan cuma toplantılarının bu yılın ilk konuşmacısı Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Derya Ufuk Altıntaş oldu.

Akademisyen ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleşen toplantıda Prof. Dr. Altıntaş, felsefi açıdan bilginin tanımını yaparak, bir konuda yetkin olmak için bilgiye erişmenin yetmeyeceğini, üretimin ve proje gelişiminin önemli olduğunu söyledi. Gelişmiş bilişim ile bilgiye kolay ulaşmanın, kopyalayıp yapıştırarak bilgiyi aktarmanın, bilgiyi öğrenmek değil tüketmek olduğunu anlatan Prof. Dr. Altıntaş, doğru bilgiyi doğru amaçla kullanırken yaratıcılığın da geliştiğine dikkat çekti.

Konferansın sonunda, ÇÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özcengiz tarafından Prof. Dr. Derya Ufuk Altıntaş'a teşekkür beldesi verildi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cuma Toplantıları 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı ile Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement