Cumartesi günü Galatasaray'la karşılaşan Karagümrük'te 6 futbolcunun koronavirüs testi pozitif çıktı - Son Dakika
Spor

Cumartesi günü Galatasaray'la karşılaşan Karagümrük'te 6 futbolcunun koronavirüs testi pozitif çıktı

Kırmızı-siyahlı kulüpten yapılan açıklamada; Alparslan Erdem, Lucas Castro, Gaston Campi, Andrea Bertolacci, Ervin Zukanovic ve Efe Tatlı'nın koronavirüs testlerinin pozitif çıktığı belirtildi. Futbolcuların sağlık durumlarının iyi olduğu ve izolasyon süreçlerinin evlerinde devam ettiği bildirildi.

14.04.2021 16:21  Güncelleme: 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig ekiplerinden Karagümrük, son 6 günde 6 futbolcusunun koronavirüs testlerinin pozitif çıktığını açıkladı. Yapılan açıklamada Alparslan Erdem, Castro, Campi, Bertolacci, Zukanovic ve Efe Tatlı'nın koronavirüs testleri pozitif sonuçlandığı spor kamuoyuna bildirildi. Futbolcuların sağlık durumlarının iyi olduğu ve izolasyon süreçlerinin evlerinde devam ettiği bildirildi. Fatih Karagümrük'te daha önce Fabio Borini ve Lucas Biglia koronavirüse yakalanmıştı.

4 İSİM KADRODAYDI

Koronavirüs testi pozitif çıkan 4 futbolcu, Campi, Bertolacci, Zukanovic ve Efe Tatlı, Galatasaray maçının kadrosunda yer almıştı. Bu vakalardan sonra gözler Galatasaray'a da çevrildi.

Cumartesi günü Galatasaray'la karşılaşan Karagümrük'te 6 futbolcunun testi pozitif çıktı
Cumartesi günü Galatasaray\'la karşılaşan Karagümrük\'te 6 futbolcunun koronavirüs testi pozitif çıktı

Son Dakika Spor Cumartesi günü Galatasaray'la karşılaşan Karagümrük'te 6 futbolcunun koronavirüs testi pozitif çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • meraci83: Cinconlar ın şampiyonluğu zora girince madem şampiyon olamıyoruz bari corona bulaştırma şampiyonu olalım demiş.Hangi takımla karşılaşsalar sonunda karşı takımda covid vakaları artış gösteriyor. 6 7 Yanıtla
  • Bitiren : Sen git kendine bak 0 0 Yanıtla
  • Vakkas: Gs gene masabasi islerin peşinde. Karagumruk de yatar, herzamanki gbi. 0 0 Yanıtla
  • Fedai: Cinconlar korona bataklığı gibi 0 0 Yanıtla

Advertisement