Cumartesi gününün iddaa bankosu İskoçya'dan! Kaçırmayın... - Son Dakika
Spor

Cumartesi gününün iddaa bankosu İskoçya'dan! Kaçırmayın...

Cumartesi gününün iddaa bankosu İskoçya\'dan! Kaçırmayın...

Bu bir ilandırBRECHIN - COVE RANGERSİskoçya Lig 2'de (4. kademe) yaptığı yatırımla rakiplerinin oldukça üzerinde bir kadro kuran Cove Rangers, 18 hafta sonunda da zirvede yer alarak bu yatırımların meyvesini -şimdilik- aldı.

04.01.2020 05:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu bir ilandır

BRECHIN - COVE RANGERS

İskoçya Lig 2'de (4. kademe) yaptığı yatırımla rakiplerinin oldukça üzerinde bir kadro kuran Cove Rangers, 18 hafta sonunda da zirvede yer alarak bu yatırımların meyvesini -şimdilik- aldı.

Dundee United'dan kiralanan Declan Glass, 2000 doğumlu olmasına rağmen müthiş bir oyun görüşüne sahip ve sezonun ilk bölümünde de 21 resmi maça çıkıp 17 gole katkı yaptı. (7 gol - 10 asist)

Geçtiğimiz günlerde yüksek profilli Fraser Aird ile yollarını ayıran Cove Rangers, kadrosunda Aberdeen çıkışlı Fraser Fyvie ve Mitchell Megginson gibi önemli isimleri de bulunduruyor...

Brechin ise çok kötü bir sezon başlangıcı yapmış, arkasını da toplayamamıştı.

Stirling Albion deplasmanı sonrası iç sahada Cowdenbeath'i de geçip 2 maçlık ufak bir seri yakaladılar ama sonrasında fabrika ayarlarına geri döndüklerini, kaybedilen maçlar ve acemice harcanan pozisyonlarla bir kez daha hatırlattılar.

Bu 9 deplasmanda dikkat çeken bir diğer nokta ise, 7 tanesinde ilk yarıdan en az 2, 6 tanesinde ise ilk yarıdan en az 3 gol izledik...

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Spor Cumartesi gününün iddaa bankosu İskoçya'dan! Kaçırmayın... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement