Cumhur İttifakı Olarak Türkiye İçin Bir Araya Geldik" - Son Dakika
Politika

Cumhur İttifakı Olarak Türkiye İçin Bir Araya Geldik"

Cumhur İttifakı Olarak Türkiye İçin Bir Araya Geldik"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, "Biz Cumhur İttifakı olarak gönüllerimizi, hayallerimizi, ideallerimizi birleştirdik ve Türkiye için, ülkemiz için, milletimiz için bir araya geldik.

19.02.2019 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, "Biz Cumhur İttifakı olarak gönüllerimizi, hayallerimizi, ideallerimizi birleştirdik ve Türkiye için, ülkemiz için, milletimiz için bir araya geldik." dedi.

Sarıeroğlu, beraberinde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve diğer ilgililerle, AK Parti Seyhan Belediye Başkan Adayı Fikret Yeni'nin Meydan Mahallesi'ndeki seçim-irtibat ofisinin açılışına katıldı.

Burada konuşan Sarıeroğlu, Bakan Varank'la kentte çeşitli ziyaretlerde bulunduklarını, Adana'nın istihdam açısından çok önemli yatırımlara kavuşturulacağını söyledi.

Bütün vatandaşların talep ettiği hususlarla ilgili çok çalışmaya ve konuların takipçisi olmaya devam edeceklerini aktaran Sarıeroğlu, "Önümüzdeki dönemler inşallah Adana'nın dönemi olacak, ben buna yürekten inanıyorum." diye konuştu.

Yeni bir sürece girildiğini kaydeden Sarıeroğlu, şöyle devam etti:

"Biz Cumhur İttifakı olarak gönüllerimizi, hayallerimizi, ideallerimizi birleştirdik ve Türkiye için, ülkemiz için, milletimiz için bir araya geldik. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ile birlikte inşallah onların yolunda biz de Adana olarak güçlü ve emin adımlarla, inançla, azimle yürümeye devam edeceğiz. Cumhur İttifakı bugün kurulmuş bir ittifak değil, sadece 31 Mart için kurulmuş bir ittifak da değil. 15 Temmuz'da başlamış, sonrasında Yenikapı ruhuyla daha da güçlenmiş. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin anayasal çalışmalarında yine birlikte yol yürüdük, 16 Nisan referandumunda MHP'li kardeşlerimizle birlikte sahalarda çalıştık ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin hayata geçmesinde omuz omuza yer aldık. En son 24 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak birlikte çalıştık, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçişin o büyük adımını attık. Yeni sistemin ilk Cumhurbaşkanı olarak da Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başkan olarak seçilmesini hep birlikte sağladık."

"Adana'da 16-0 yapacağız"

Sarıeroğlu, ulusal düzeyde yapılan çalışmanın yerel boyutunun da devam ettiğini dile getirdi.

Jülide Sarıeroğlu, 31 Mart'tan zaferle çıkacaklarını ve Cumhur İttifakı'nın da bu seçimden sonra sona ermeyeceğini vurgulayarak, "AK Parti 'gönül belediyeciliği' diyor. MHP 'üretken belediyecilik' diyor. İnşallah bunları birleştireceğiz, Adana'da 15 ilçemizde ve büyükşehrimizde 16-0 yaparak, inşallah sandıkları patlatarak, büyük bir başarıya imza atacağız." ifadesini kullandı.

Sarıeroğlu, Adana'nın tüm ihtiyaçlarını çok iyi tespit ettiklerini ve bu ihtiyaçların giderileceğini belirtti.

MHP'den yeniden aday gösterilen Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de kentin gelişmesi için çeşitli projeler hazırladıklarını aktardı.

AK Parti Seyhan Belediye Başkan Adayı Fikret Yeni ise Varank ve Sarıeroğlu'na teşekkür ederek, açılan seçim ofisinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından Varank, Sarıeroğlu ve diğer katılımcılar kurdele keserek, seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Cumhur İttifakı Olarak Türkiye İçin Bir Araya Geldik' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Jandarma Er Yusuf Kara'yı eşiyle görüntülü konuşmada buluşturdu
    11:14 Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Jandarma Er Yusuf Kara'yı eşiyle görüntülü konuşmada buluşturdu

    Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, İl Jandarma Komutanlığındaki iftar programında Mehmetçiklerle buluştu. Programda Jandarma Er Yusuf Kara'yı Ankara'da yaşayan eşiyle görüntülü konuşmada buluşturarak sürpriz yaptı.

  • TGC'den yerel seçimler öncesi açıklama: Gazetecilere engel olunmamalı, internet kesintisi önlenmeli
    11:12 TGC'den yerel seçimler öncesi açıklama: Gazetecilere engel olunmamalı, internet kesintisi önlenmeli

    Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC), yerel seçimler öncesi yaptığı açıklamada, seçimlerin demokrasi şenliği ortamında geçmesinin önemine dikkat çekti. Açıklamada, gazetecilerin seçim sonuçlarını şeffaf bir şekilde aktarabilmeleri ve sözlü, fiziksel engellemeyle karşılaşmamaları gerektiği vurgulandı. Ayrıca, internet kesintisi için önlem alınması ve gazetecilerin çalışma güvenliklerinin sağlanması gerektiği belirtildi.

  • Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey Günde 10 Durakta
    11:10 Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey Günde 10 Durakta

    Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, günde 10 durak noktasına uğrayarak seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bozbey, halkın coşkusunu görmekten güç alarak yorulmadan çalışacağını belirtti.

  • 2023 Yılında Emekli Olanların Çoğunluğu SSK'lılar
    11:06 2023 Yılında Emekli Olanların Çoğunluğu SSK'lılar

    Sosyal Güvenlik Başuzmanı İsa Karakaş, EYT düzenlemesinden en çok SSK'lı çalışanların yararlandığını belirterek, 2023 yılında emekli olan 2 milyon yüz 193 bin kişinin yaklaşık 1 milyon 925 bin SSK'lı olduğunu ifade etti. Karakaş ayrıca, 2025 ocak ayına kadar 1 milyondan fazla EYT'linin daha emekli olabileceğine dikkat çekti.

  • Avrupa'nın en büyük NATO üssü neden Romanya'da kurulacak?
    11:05 Avrupa'nın en büyük NATO üssü neden Romanya'da kurulacak?

    Romanya'da 2040 yılına kadar Avrupa'nın en büyük NATO üssünün kurulması planlanıyor. Romanya Hava Kuvvetleri 57. Üssü-Mihail Kogalniceanu genişletilecek ve yaklaşık 2,5 milyar avro harcanacak. Bu üste 10 bine kadar NATO askeri ve aileleri aynı anda kalabilecek. ABD, Romanya'yı NATO şemsiyesi altında merkez olarak kullanıyor ve üssün Karadeniz sahası ile Rusya ve Türkiye gibi ülkeleri izlemek için kullanıldığı düşünülüyor.

  • Sakarya Emniyet Müdürlüğündeki yasa dışı dinleme davasında 11 sanığın yargılanması devam ediyor
    11:01 Sakarya Emniyet Müdürlüğündeki yasa dışı dinleme davasında 11 sanığın yargılanması devam ediyor

    Sakarya Emniyet Müdürlüğündeki yasa dışı dinleme davasında, eski Sakarya emniyet müdürleri Mustafa Aktaş ve Ali Bilkay'ın da aralarında bulunduğu 10'u eski emniyet mensubu, 3'ü firari 11 sanığın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada bazı tutuksuz sanıklar ile avukatları hazır bulundu. Celse arasında gelen belgelerin zapta geçirilmesinin ardından 1 tanık dinlendi. Cumhuriyet savcısı, dosyadaki eksikliklerin giderilmesini ve firari 3 sanık hakkındaki yakalama kararının devamını talep etti. Firari sanıklar hakkındaki yakalama kararının devamına karar veren heyet, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

  • CHP'li Milletvekili, Bursa Büyükşehir Belediyesi Personeline Zorunlu Miting Katılımını Eleştirdi
    10:56 CHP'li Milletvekili, Bursa Büyükşehir Belediyesi Personeline Zorunlu Miting Katılımını Eleştirdi

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımlarının açılış töreni adı altında gerçekleştireceği mitinge, belediye personelinin katılımının zorunlu tutulması CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk tarafından eleştirildi. Öztürk, CHP'nin belediyeyi kazandığında böyle bir dayatmanın olmayacağını belirtti ve her personelin siyasi görüşünün emeğinin önüne geçemeyeceğini vurguladı.

  • Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde muhtarlık yarışında üretici kadınlar aday
    10:51 Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde muhtarlık yarışında üretici kadınlar aday

    Muğla'nın Köyceğiz ilçesinin Döğüşbelen Mahallesi'nde muhtarlık yarışında, aday Ümran Kabaağaç ve aza adayları köyün üretici kadınlarından oluşuyor. Adaylar, köylerine 20 yıl önce verilmiş kooperatif hakkının aktif hale getirilmesini istiyor ve kadınların gücünün her alanda gösterilmesini amaçlıyor.


Advertisement