Türk Futbolunun Altın Ayakkabılı Gol Kralı Cumhur İttifakı'nı Her Fırsatta Destekliyor - Son Dakika
Güncel

Türk Futbolunun Altın Ayakkabılı Gol Kralı Cumhur İttifakı'nı Her Fırsatta Destekliyor

Eski futbolcu Tanju Çolak, Cumhur İttifakı seçim propaganda davetlerine katılarak Türkiye'yi karış karış geziyor. Cumhur İttifakı adaylarıyla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu söyleyen Çolak, "31 Mart'a kadar bu böyle devam edecek." dedi.

12.03.2019 13:17  Güncelleme: 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Gol Kralı ve Türkiye Liglerinin en çok gol atan futbolcusu Tanju Çolak Cumhur İttifakı adayları ile birlikte Türkiye'yi karış karış dolaşıyor. İzmir, Ankara, Samsun, Çanakkale, Bolu'da Cumhur ittifakının yerel adaylarının davetlerine katılan Çolak şimdi de Antalya da yerel adaylar ile buluşacak.

MEHMET ÖZHASEKİ İLE BİR ARAYA GELMİŞTİ

Kısa süre önce Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki'nin seçim propaganda çalışmasına katılan Tanju Çolak memleketi Samsunda Mustafa Demir ile birlikte İlkadım, Atatum ve Tekkeköy İlçe teşkilatlarının pogramlarında hazır bulundu.

Türk Futbolunun Altın Ayakkabılı Gol Kralı Cumhur İttifakı'nı Her Fırsatta Destekliyor

CUMHUR İTTİFAKI ADAYLARINA DESTEK VERECEK

Ekonomi Bakan Yardımcısı ile birlikte Bolu AK Parti adayı Fatih Metin'in propaganda çalışmalarına katılan Çolak, daha önce Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in seçim çalışmalarına Gazipaşa'dan Kaş'a bir çok toplantıda hazır bulunmuştu. Çolak, önümüzde ki günlerde yoğunlaşacak Menderes Türel'in yine seçim çalışmalarına katılarak Cumhur İttifakı ilçe adaylarına destek verecek. Çolak, AK Parti Buca Belediye Başkan adayı Mustafa Arslan'nın seçim çalışmalarına da destek verdi.

Türk Futbolunun Altın Ayakkabılı Gol Kralı Cumhur İttifakı'nı Her Fırsatta Destekliyor

"31 MART'A KADAR ADAYLARLA BİR ARAYA GELECEĞİM"

Avrupa Gol Kralı ve Türkiye Liglerinin en çok gol atan altın ayak Tanju Çolak, "Dün olduğu gibi bugünde ülkemizin huzur ve bekası için mücadele veren iradenin yanında olduğumu belirtmek istiyorum. Ülkemizin son 40 yılının siyasi sürecini yakından takip etmişo yılları iyi görmüş ve yaşamış biri olarak AK Parti hükümetinin ülkemizin kalkınması ve çağdaş ülkeler seviyesine gelmesi için ortaya koyduğu çaba ise asla yadsınamaz. Benim düşüncelerimi hayatın her alanında hizmet veren sporundan, sanatıçısına kadar herkes aynı hissiyatla bugün ülkemizin bekası ve huzur içinde yaşaması taraftarı düşüncesinde duruşlar sergilemektedir. Son 20 yıldır AKParti hükümetinin ülkemizin kalkınmasında ki programları, çevre ülkeler ve dünya ülkeler nezdindeki konumu hiç olmadığı kadar değer bulmakta, değer görmektedir. Yurt dışı ziyaretlerimizde Türkiye'mizden gururla söz edildiğini görmek ve duymak ise ayrıca bizleri mutlu etmektedir. Bu memnuniyeti seçim çalışmalarını yürüten adaylarımızın meydanlarda yaptığı konuşmalarda ki müthiş ilgide görebilmekteyiz. Bu ilgiye bizleri de davet ederek ortak etmek isteyen Cumhur ittifakımızın tüm adaylarıyla yan yana gelmekten mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. 31 Mart'a kadar bu böyle devam edecek" diye konuştu.

Türk Futbolunun Altın Ayakkabılı Gol Kralı Cumhur İttifakı'nı Her Fırsatta Destekliyor
Türk Futbolunun Altın Ayakkabılı Gol Kralı Cumhur İttifakı\'nı Her Fırsatta Destekliyor

Son Dakika Güncel Türk Futbolunun Altın Ayakkabılı Gol Kralı Cumhur İttifakı'nı Her Fırsatta Destekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (59)

  • dogan: adam gibi adam tanju çolak hiç olmasa vatanına ihanet edenlerden değil: 9 26 Yanıtla
  • Bitli: Çok sevindim bu tipler anca bu ittifaka yakışır 16 9 Yanıtla
  • AÇILMAYAN ŞEMSİYE: şıracının şahidi bozacı. kaçakçılık ve siyaset ?eh demekki aynı hamur 16 9 Yanıtla PÖH : Açılmayan şemsiye beliki sende açılmış sapı bir yerinden çıkmış seni gidi köprü altı çocuğu seni 3 11
  • X: Sen kimsin desteklesen ne olur desteklemesen ne olur.....gol kralıymış hadi oradan madem golün kralısın bugünkü ligde kral olabilirmiydin yoooo o zaman eeeeee. 12 11 Yanıtla
  • ASENA: Beraber YÜRÜDÜLER BU YOLLARDA 16 5 Yanıtla
  • Hüseyin şevki topuz : Tanju deyince aklıma kaçak mersedes ve hülya Avşar geldi 18 1 Yanıtla
  • Hakan : Sen kimsin ki insanlar seni dikkate aldın yalaka 17 1 Yanıtla
  • Yalaka: Ruzgar nerden eserse oradadır bu yalaka. 16 1 Yanıtla
  • Yasin : Yalakalıkta Sınır tanımayan ve bu sebep ile minnet borcunu ödemeye çalışan aciz vasat bir kişilik 15 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement