Erdoğan: Son Dönemde Birileri, Kuşakları Harflerle Etiketleyerek Bizimle Gençlerimizin Arasını Açmaya Çalışıyor - Son Dakika
Güncel

Erdoğan: Son Dönemde Birileri, Kuşakları Harflerle Etiketleyerek Bizimle Gençlerimizin Arasını Açmaya Çalışıyor

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’daki ÜNİAK FEST programında, “Son dönemde birileri, kuşakları harflerle etiketleyerek bizimle gençlerimizin arasını açmaya çalışıyor. Kötü kurgulanmış birtakım görüntüler, sokak röportajları, medya üzerinden kendi akıllarınca operasyon çekiyorlar. İşte gençlik burada” dedi.

08.01.2023 14:42  Güncelleme: 17:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'daki ÜNİAK FEST programında, "Son dönemde birileri, kuşakları harflerle etiketleyerek bizimle gençlerimizin arasını açmaya çalışıyor. Kötü kurgulanmış birtakım görüntüler, sokak röportajları, medya üzerinden kendi akıllarınca operasyon çekiyorlar. İşte gençlik burada" dedi.

Recep Tayyip Erdoğan, bugün İstanbul'daki Volkswagen Arena'da düzenlenen ÜNİAK FEST etkinliğinde, 81 ilden gelen üniversiteli gençlerle bir araya geldi. Erdoğan, partili gençlere hitaben şunları söyledi:

"Biz, bu gençlikle gurur duyuyoruz. Çünkü üstümüze dökülen güneşiyle bulutları dağıtacak maziden atiye kurduğumuz köprünün kilit taşı gençliktir. Çünkü bu karşımdaki gençlik, İstiklal Marşı'mızda tarif eden gençliktir. Bu gençlik, kalbindeki iman, yüreğindeki cesaret ve Allah vergisi zekasıyla enginlere sığmayan gençliktir. Türkiye ve geleceğimizi görmek isteyenler, başka yere değil, gelsin şu AK gençliğe baksın. Cumhuriyet'imizin yeni yüzyılını anlamak isteyen, gelsin şu AK gençliğe baksın. Rabbime, bana böyle bir gençlikle yol yürüme imkanı verdiği için hamdediyorum. Rabbime, önceki nesillerden devraldığım dava ve mücadele bayrağını böyle bir gençliğe bırakma fırsatı verdiği için hamdediyorum.

SON DÖNEMDE BİRİLERİ KUŞAKLARI HARFLERLE ETİKETLEYEREK BİZİMLE GENÇLERİMİZİN ARASINI AÇMAYA ÇALIŞIYOR: Sevgili gençler, ilk gençlik yıllarından itibaren tüm ömrünü davasına, ülkesine, milletine hizmete adamış bir büyüğünüz olarak bugün burada sizlerle birlikteyim. Biz de yaşımız kaç olursa olsun gençlik yıllarımızın heyecanı, azmi ve kararlılığıyla ülkemize hizmet ettik, ediyoruz. Son dönemde birileri, kuşakları harflerle etiketleyerek bizimle gençlerimizin arasını açmaya çalışıyor. Kötü kurgulanmış birtakım görüntüler, sokak röportajları, medya üzerinden kendi akıllarınca operasyon çekiyorlar. İşte gençler burada.

Sadece son 2 yılda, gençlerimizle 34 ayrı programda bir araya geldik. Birileri sosyal medya mecralarında kendini gaza getirirken biz, gençlerimizle yüz yüze, diz dize, el ele Türkiye Yüzyılı'na yürüyoruz. Tabii bu manzarayı görünce önce çamur atmaya kalktılar, taklit etmeye çalıştılar, o da olmadı.

1 MİLYONU GEÇEN ÜYEYLE AK PARTİ GÜCÜNÜ İSPATLAMIŞTIR: Buradan üniversiteli AK gençliğe bir çağrıda bulunmak istiyorum. Üniversite kampüslerinde, fakülte binalarında, kütüphanelerde, her yerde göğsünüzü gere gere AK gençliğin sesini duyurun. AK Parti, dün olduğu gibi bugün de yarın da gençlerimizden en çok oyu alan parti olmayı sürdürecektir. Gençlik kollarımız, sadece son 2 sene de yaptığı 423 bin yeni toplamda 1 milyonu geçen üyeyle AK Parti gücünü ispatlamıştır. AK Parti'nin genel üye sayısı da Yargıtay'daki kayıtlara göre 11 milyon 241 binle, diğer partileri üst üste koyup üçle çarpsanız bile yetişemeyecekleri bir rakama çıkmıştır.

GENÇLERİMİZİN HER SORUNUNU ÇÖZDÜĞÜMÜZ İÇİN İSTİSMAR ALANLARINI KAYBEDENLERİN KIZGINLIĞI, BİZİM ŞEREF PAYEMİZDİR: Sevgili gençler, buradan bir kez daha meydan okuyorum. Gençlerimizle aramıza bugüne kadar kimseyi sokmadık, bundan sonra da hiç kimsenin aramıza girmesine izin vermeyeceğiz. Gençlerimizin her sorunun çözdüğümüz, her talebini karşıladığımız için istismar alanlarını kaybedenlerin kızgınlığı, bizim şeref payemizdir.

Biz üniversiteye gireceğimiz zaman lise mezunlarından 10'da 1 kişi alıyorlardı. Şimdi üniversiteye girmek isteyenlerin hepsine kapılar açık. Gençlerin önünü biz açtık. Yıllarca bu ülkenin evlatları, yükseköğretim harcını ödeyebilmek için sıkıntı çekti.

ÜNİVERSİTE HARÇLARINI KALDIRDIK: Yıllarca bu ülkenin evlatları, üniversite eğitimini sürdürecek maddi imkan, barınacak yurt bulamadığı için okulunu bırakıp gitmek zorunda kaldı. Başörtüsü yasağını biz kaldırdık. Gençlerimize güvenin nişanesi olarak seçilme hakkını önce 30'dan 25'e, sonra 18'e indirdik. Üniversite harçlarını kaldırdık. İsteyen herkese kredi veya burs vererek, yurtlarımızın kapasitesini 850 bine çıkartarak dileyen her gencimizin yüksek öğretim görmesini temin ettik."

Erdoğan: Son Dönemde Birileri, Kuşakları Harflerle Etiketleyerek Bizimle Gençlerimizin Arasını Açmaya Çalışıyor
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Erdoğan: Son Dönemde Birileri, Kuşakları Harflerle Etiketleyerek Bizimle Gençlerimizin Arasını Açmaya Çalışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement