Erdoğan, Arap İş Adamları ve Yatırımcılardan Oluşan Heyeti Kabul Etti - Son Dakika
Güncel

Erdoğan, Arap İş Adamları ve Yatırımcılardan Oluşan Heyeti Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan ve körfez ülkelerinden gelen bir grup iş adamı ve yatırımcıyı Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Sarayında kabul etti.

05.02.2015 12:14  Güncelleme: 13:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan ve körfez ülkelerinden gelen bir grup iş adamı ve yatırımcıyı Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda kabul etti.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından elde edilen bilgiye göre yatırım olanaklarını araştırmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere iki gündür Türkiye'de bulunan Arap iş adamları ve yatırımcılardan oluşan heyet Erdoğan tarafından da kabul edildi. Aralarında Ömer Nasır Mukhareş, Muhammed Bin Ebu Davud, Halid M. Bevazir, Halid Saad Davud, Maya Hatib, Ahmed Tarık Murad, İsam Abdülaziz Sultani El Eşrefi'nin de aralarında bulunduğu heyetin yaklaşık 20 kişi olduğu belirtildi. Ziyaret talebinin Arap heyetten geldiği, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da kendilerini kabul ettiği öğrenildi. Arap işadamlarının ziyaret sırasında yenilenebilir enerji, sağlık sektörü ve finans sektörü başta olmak üzere Türkiye'de çeşitli alanlarda yatırım yapmayı arzuladıklarını, iki günlük temasları sırasında çeşitli kurumlardan bu hususlarda bilgi aldıklarını anlattıkları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da Türkiye'nin yatırımcılar için cazip bir ülke olduğunu belirttiği kaydedildi. - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erdoğan, Arap İş Adamları ve Yatırımcılardan Oluşan Heyeti Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement