Cumhurbaşkanı Erdoğan, Barış Pınarı Harekatı'nın başladığını sosyal medyadan duyurdu - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Barış Pınarı Harekatı'nın başladığını sosyal medyadan duyurdu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Barış Pınarı Harekatı'nın başladığını tüm dünyaya sosyal medyadan şu ifadelerle duyurdu: Türk Silahlı Kuvvetleri'miz Suriye Milli Ordusu'yla birlikte Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG ve DEAŞ terör örgütlerine karşı Barış Pınarı Harekatı'nı başlatmıştır.

09.10.2019 16:13  Güncelleme: 16:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Silahlı Kuvvetleri, aylardır hazırlandığı büyük harekata start verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye'nin doğusuna düzenlenen operasyonun başladığını sosyal medyadan duyurdu. Erdoğan yaptığı açıklamada "Türk Silahlı Kuvvetleri'miz Suriye Milli Ordusu'yla birlikte Suriye'nin kuzeyinde PKK/ YPG ve DEAŞ terör örgütlerine karşı Barış Pınarı Harekatı'nı başlatmıştır." dedi.

"BARIŞ PINARI BAŞLAMIŞTIR"

Bütün dünyanın gündeminde olan Suriye operasyonu başladı. Operasyonun başladığını Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medyadan tüm dünyaya duyurdu. İşte Erdoğan operasyonu dünyaya şu ifadelerle duyurdu: Türk Silahlı Kuvvetleri'miz Suriye Milli Ordusu'yla birlikte Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG ve DEAŞ terör örgütlerine karşı Barış Pınarı Harekatı'nı başlatmıştır. Amacımız güney sınırımızda oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek ve bölgeye barış ve huzuru getirmektir.

"SURİYE'Yİ TERÖR PENÇESİNDEN KURTARACAĞIZ"

Barış Pınarı Harekatı ile, ülkemize yönelik terör tehdidini bertaraf edeceğiz. Oluşturacağımız güvenli bölge sayesinde Suriyeli sığınmacıların ülkelerine dönmelerini sağlayacağız. Suriye'nin toprak bütünlüğünü koruyacak, tüm bölge halkını terörün pençesinden kurtaracağız.

ERDOĞAN'DAN MEHMETÇİĞE DESTEK

Barış Pınarı Harekatı'nda görev alan kahraman Mehmetçiklerimizin her birini alınlarından öpüyor, kendilerine ve bu harekatta Türkiye'yle birlikte olan tüm yerel destek unusurlarına muvaffakiyetler diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Barış Pınarı Harekatı'nın başladığını sosyal medyadan duyurdu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Barış Pınarı Harekatı'nın başladığını sosyal medyadan duyurdu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Barış Pınarı Harekatı'nın başladığını sosyal medyadan duyurdu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Barış Pınarı Harekatı\'nın başladığını sosyal medyadan duyurdu

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan, Barış Pınarı Harekatı'nın başladığını sosyal medyadan duyurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çemişgezek'te yaban keçileri ilçe merkezine indi
    20:04 Çemişgezek'te yaban keçileri ilçe merkezine indi

    Nesli tükenme tehlikesi altında olan dağ keçileri, sürü halinde Çemişgezek ilçe merkezine indi. Dünya Doğa Koruma Birliği'nce yayımlanan 'Nesli Tükenme Tehlikesi Altında Olan Türlerin Kırmızı Listesi'ndeki dağ keçileri Çemişgezek ilçe merkezine indi. Caddede gezen keçiler ardından parkta otlandı. İnsanlardan korkmayan keçiler, vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerası kayıt altına alındı.

  • Malatya'da 18 kilo kubar esrar ele geçirildi
    20:02 Malatya'da 18 kilo kubar esrar ele geçirildi

    Malatya'da yolcu treninde yapılan operasyonda, üç zanlının bagajlarında 18 kilo kubar esrar bulundu. Olayda gözaltına alınan 3 zanlıdan 2'si tutuklandı.

  • Sıfır atıktan kedi evi yaptı, Isparta birincisi oldu
    20:00 Sıfır atıktan kedi evi yaptı, Isparta birincisi oldu

    Isparta'nın Eğirdir ilçesindeki 7. sınıf öğrencisi Harun Aydemir, sıfır atıktan yaptığı kedi evi ile Atıktan Sanata İleri Dönüşüm yarışmasında Isparta birincisi oldu. Aydemir, projenin amacının atık üretimini azaltmak, geri dönüşümü teşvik etmek ve çevreye duyarlılık konularında farkındalık oluşturmak olduğunu belirtti.

  • Geri dönüşüm tesisinde korkutan yangın
    19:58 Geri dönüşüm tesisinde korkutan yangın

    Tekirdağ Çorlu'da bulunan bir geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın, Ergene ilçesinden de görüldü. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kontrol altına almaya çalışıyor.

  • Aydın'da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı
    19:57 Aydın'da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı

    Aydın'ın Germencik ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 3 mahallede düzenlediği operasyonda uyuşturucu madde ve para ele geçirdi. Şüpheliler adliyeye sevk edildi ve 3 kişi tutuklandı, 1 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


Advertisement