Cumhurbaşkanı Erdoğan Bulgar Mevkidaşı Plevnelıev ile Görüştü - Son Dakika
Dünya

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bulgar Mevkidaşı Plevnelıev ile Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rosen Plevneliev ile bir araya geldi.

04.09.2014 18:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rosen Plevneliev ile bir araya geldi.

2014 NATO zirvesine katılmak üzere Galler'in Newport kentinde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir dizi ikili görüşme gerçekleştirdi. İlk olarak, zirvenin ardından NATO Genel Sekreterliği görevini Anders Fogh Rasmussen'den devralacak olan Norveç eski Başbakanı Jens Stoltenberg ile görüşen Erdoğan, bu görüşmenin ardından Bulgar mevkidaşı Rosen Plevneliev ile bir araya geldi. Başından kısa bir süre görüntü alınmasına imkan verilen görüşme, basına kapalı olarak devam etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gün içerisinde Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, İspanya Başbakanı Mariano Rajoy, Galler Prensi Charles, Gürcistan Cumhurbaşkanı Giorgi Margvelaşvili ve Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko ile görüşmesi bekleniyor. - NEWPORT

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Cumhurbaşkanı Erdoğan Bulgar Mevkidaşı Plevnelıev ile Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Brezilya'da 33 Katlı Bir Binada Yangın Çıktı
    16:26 Brezilya'da 33 Katlı Bir Binada Yangın Çıktı

    Brezilya'nın Recife kentinde inşaat halindeki 33 katlı bir binada çıkan yangın kontrol altına alındı. Yangının binanın en üst katında başladığı ve tüm binayı sardığı belirtilirken, çevredeki binaların alevlerin yayılma riski nedeniyle tahliye edildiği bildirildi. Yangının kısa devre nedeniyle çıktığı düşünülüyor.

  • Tom Cruise'un eski eşinin röportajı ilişkiyi sonlandırdı
    16:15 Tom Cruise'un eski eşinin röportajı ilişkiyi sonlandırdı

    Tom Cruise'un sosyetik Rus sevgilisi Elsina Khayrova ile ilişkisi sona ermesine rağmen, eski eşi Dmitry Tsetkov'un verdiği röportajın ilişkiyi sonlandırdığı iddia ediliyor. Cruise'un ekibi röportajın yayılmasından rahatsızlık duyuyor ve Cruise'un çekimlerde olduğu için eski eşinin olumsuz açıklamalarıyla uğraşmak istemediğini belirtiyor. Khayrova'nın ilişkinin tekrar alevlenmesi konusunda umutlu olduğu söyleniyor.

  • İngiltere'de bağışlanan cesetler kozmetik eğitimde kullanılıyor
    15:48 İngiltere'de bağışlanan cesetler kozmetik eğitimde kullanılıyor

    İngiltere Ulusal Sağlık Hizmetleri (NHS), bağışlanan cesetlerin başlarının kesilerek, doktorlara ve diş hekimlerine kozmetik işlemleri öğretmek için kullanıldığını ortaya çıkardı. Bu uygulama, bağışçıların son isteklerinin saygı görmemesiyle eleştiriliyor ve etik kuralların ihlal edilmesine yol açıyor.

  • Şuşa, İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti 2024 olarak seçildi
    15:23 Şuşa, İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti 2024 olarak seçildi

    İslam İşbirliği Gençlik Forumu (ICYF) ile Azerbaycan Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokolle, Azerbaycan'ın Şuşa şehri 2024 yılı için 'İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti' olarak belirlendi. Protokol kapsamında, bilim, kültür, spor, girişimcilik, eğitim gibi alanlarda çeşitli etkinlikler düzenlenecek ve Şuşa'nın mücadelesi dünya gençliğine tanıtılacak.


Advertisement