Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Çankaya'nın İsmi Büyük, İçindeki Hizmet Berbat, Rezalet, Yenimahalle Ayrı... - Son Dakika
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Çankaya'nın İsmi Büyük, İçindeki Hizmet Berbat, Rezalet, Yenimahalle Ayrı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Çankaya'nın ismi büyük, içindeki hizmet berbat, rezalet, Yenimahalle ayrı öyle.

01.01.2019 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan: " Çankaya'nın ismi büyük, içindeki hizmet berbat, rezalet, Yenimahalle ayrı öyle. Biz şimdi Yenimahalle'yi eski olmaktan çıkartıp gerçekten Yenimahalle olma sürecine sokalım"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan:

"Milletin gönlünde yeri olmayan, ilçesinde, ilinde karşılığı bulunmayan kimsenin AK Parti listelerine girebilmesi mümkün değildir"

"Çankaya'yı da Yenimahalle'yi de alarak Ankara'da yeni bir değişim ve dönüşümü başlatmamız lazım"

"Ankara'yı adaylarımıza, adaylarımızı da Ankaralılara emanet ediyoruz"

ANKARA - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Çankaya'nın ismi büyük, içindeki hizmet berbat, rezalet, Yenimahalle ayrı öyle. Biz şimdi Yenimahalle'yi eski olmaktan çıkartıp gerçekten Yenimahalle olma sürecine sokalım" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimlerde Ankara'nın ilçelerinden aday olacak belediye başkanlarının isimlerinin açıklandığı aday tanıtım töreninde konuştu. AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın belediye başkan adaylarının açıklandığı ve Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen programa Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki'nin yanı sıra AK Parti Genel Merkez ve İl Başkanlığı yönetimi ile çok sayıda partili katıldı.

"Ankara'yı adaylarımıza, adaylarımızı da Ankaralılara emanet ediyoruz"

Behçet Kemal Çağlar'ın "Ankara" şiiri ile konuşmasına başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Rize ata yurdumdur, İstanbul hayata ve siyasete atıldığım şehirdir, Ankara da ülkeme ve dünyaya hizmet ederken et ve tırnak gibi iç içe geçtiğim şehirdir. Biz Ankara'yı çok sevdik, inanıyorum ki Ankara'da bizi çok sevdi. 16 yıldır bizi bırakmadı, bırakmıyor, bırakmayacak. Bu sevda ile Ankara için en doğrusunu yapmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Ankara'ya yapılacak hizmetlerde Ankara'da hizmet eden belediye başkanlarının daima yanında olacağını söyleyen Erdoğan, "Ankara'yı adaylarımıza, adaylarımızı da Ankaralılara emanet ediyoruz. AK Parti kurulduğu günden beri her an seçime hazır olan partidir. Seçim dönemlerinde sadece milletimizin karşısına çıkartacağımız adayların isimlerini belirliyoruz. Milletin gönlünde yeri olmayan, ilçesinde, ilinde karşılığı bulunmayan kimsenin AK Parti listelerine girebilmesi mümkün değildir" şeklinde konuştu.

Kapısı açık olmayan, ulaşılamayan hiçbir isminin AK Partide milletvekili, belediye başkanı olabilmesinin mümkün olmadığını kaydeden Erdoğan, "AK Parti'yi diğer partilerden ayıran en önemli özellik bu vasfıdır" açıklamasında bulunarak AK Parti'nin millet arasındaki en önemli bağın bu olduğunu kaydetti. Erdoğan, "Bu kriterlere uymayan milletvekili, belediye başkanı, teşkilat yöneticimiz olursa o zaman milletimizin gözünden düşmüşüz demektir. Çankaya'yı da Yenimahalle'yi de alarak Ankara'da yeni bir değişim ve dönüşümü başlatmamız lazım. Bugüne kadar Çankaya'ya gelenler hizmet vermediler, veremediler. Çankaya'nın ismi büyük, içindeki hizmet berbat, rezalet, Yenimahalle ayrı öyle. Biz şimdi Yenimahalle'yi eski olmaktan çıkartıp gerçekten Yenimahalle olma sürecine sokalım. Bir yol arkadaşımızı Ankara'ya belediye başkan adayı yaptık. Cumhur İttifakı olarak 25 adayımızla Ankara'da yeni bir dönüşüm değişimi 1 Nisan'dan itibaren başlatacağız. Milletimizin gönlünden düşenin bizim nezdimizde yeri olmaz. AK Parti'deki her arkadaşımızın bu gayretle çalıştığına, çalışacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Çankaya\'nın İsmi Büyük, İçindeki Hizmet Berbat, Rezalet, Yenimahalle Ayrı...
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Çankaya'nın İsmi Büyük, İçindeki Hizmet Berbat, Rezalet, Yenimahalle Ayrı... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek
    23:19 CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek

    CHP Genel Merkezi, 31 Mart yerel seçimlerinde parti aleyhine açık veya gizli çalışma yürüten üyelerle ilgili ihraç istemiyle disiplin sürecinin başlatılacağını duyurdu. Parti, il, ilçe örgütleri ve başkan adaylarına gönderdiği yazıda, bu üyelerin isim ve görevleri ile aleyhe yaptıkları çalışmalara ilişkin delillerin bildirilmesini istedi.

  • Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği'nin yeni başkanı Ozan Özçelik oldu
    23:16 Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği'nin yeni başkanı Ozan Özçelik oldu

    Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Olağan Genel Kurulu'nda yapılan seçimle Ozan Özçelik derneğin yeni başkanı oldu. Seçim sonuçlarına göre 14 oy alan Özçelik, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte derneği yönetecek.

  • CHP'li Meclis Üyesi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'na Cemil Bayık Dedi
    22:54 CHP'li Meclis Üyesi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'na Cemil Bayık Dedi

    Aliağa Belediyesi CHP'li Grup Sözcüsü İbrahim Doğangül, meclis toplantısında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'nın ismine 'Cemil Bayık' dedi ve Gemi Söküm sektörüne 'uyuşturucu trafiğinin durağı' iddiasında bulundu.

  • Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı
    22:39 Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı 'sus payı' davasında 12 jüri üyesinin belirlenmesinden dakikalar sonra mahkeme binasının önünde gelen bir kişi kendini ateşe verdi. Olay sonrası şahıs hastaneye kaldırıldı ve soruşturma başlatıldı.

  • Trump'ın duruşmasının yapıldığı mahkemenin önünde bir kişi kendini ateşe verdi
    22:36 Trump'ın duruşmasının yapıldığı mahkemenin önünde bir kişi kendini ateşe verdi

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı tarihi "sus payı" davasında 12 jüri üyesinin belirlenmesinden dakikalar sonra mahkeme binasının önünde gelen bir kişi kendini ateşe verdi.

  • ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı
    21:52 ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı tarihi 'sus payı' davasının görüldüğü mahkeme binasının önünde bir kişi kendini yaktı. Görgü tanıkları, ABD'nin New York kentinde havaya broşürler atan bir erkeğin bir tenekeden kendisini yakıta buladığını ve ateşe verdiğini anlattı. Olay yerinden sedyeyle götürülen kişinin durumu bilinmiyor. Polis, olay yerini kordon altına alırken, yerde kalan bir sırt çantası ve çantanın kenarında 'şeytan milyarderler' başlıklı bir broşür olduğu belirtildi. Trump'ın suçlu bulunması halinde dört yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilir.


Advertisement