Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Anlamlı 'Kütüphaneler Haftası' Mesajı - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Anlamlı 'Kütüphaneler Haftası' Mesajı

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, 'Kütüphaneler Haftası' nedeniyle twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Çocuklar, sizin de kitaplarınız ve bu ülke için büyük hayalleriniz olsun. Kütüphaneler Haftamız kutlu olsun" dedi.

25.03.2019 21:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, 'Kütüphaneler Haftası' nedeniyle twitter hesabından yaptığı paylaşımda,  "Çocuklar, sizin de kitaplarınız ve bu ülke için büyük hayalleriniz olsun. Kütüphaneler Haftamız kutlu olsun" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kütüphaneler Haftası nedeniyle twitter adresinden 'ilkkitabım' hashtagli videolu bir paylaşım yaptı. Erdoğan, paylaştığı görüntüde "Bu benim hikayem. Çocukluğumun ilk hayali, almak için haftalarca uğraştığım o 8 ciltli kitabın hikayesi bu. Ne zaman o kitaplara baksam, kütüphane hayali kuran o çocuğu hatırlıyorum. Şimdiki kütüphanemde, o kitaplar hala baş köşede durur. Sayfalarını açınca çocukluğum kokar, annem kokar. Dedim ki kendi kendime, 'İnsan hayal ettiği müddetçe insan.' Çocuklar, sizin de kitaplarınız ve bu ülke için büyük hayalleriniz olsun" dedi.

Erdoğan, yaptığı paylaşımda ise şunları kaydetti:

"İnsan, hayal ettiği müddetçe insandır. Çocuklar, sizin de kitaplarınız ve bu ülke için hayalleriniz olsun. Kütüphaneler Haftamız kutlu olsun."

Görüntü dökümü:

Erdoğan'ın seslendirdiği videodan görüntü

Genel detay

Haber: Fatih POYRAZ/ANKARA-DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Anlamlı 'Kütüphaneler Haftası' Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement