Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Darbe Gününden Bugüne Kadar, 134 Bine Yakın Kişi Gözaltına Alınıp... - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Darbe Gününden Bugüne Kadar, 134 Bine Yakın Kişi Gözaltına Alınıp...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Darbe gününden bugüne kadar, 134 bine yakın kişi gözaltına alınıp sorgulandı ve bunlardan 50 bin 400'ü tutuklandı.

15.07.2017 22:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Darbe gününden bugüne kadar, 134 bine yakın kişi gözaltına alınıp sorgulandı ve bunlardan 50 bin 400'ü tutuklandı. Kaçak durumda olan 8 bin 500'e yakın örgüt üyesiyle ilgili yakalama kararı bulunuyor. FETÖ ile bağlantısı tespit edilen dernek, vakıf, okul, dershane, sendika, üniversite, medya organı gibi 5 binin üzerinde kuruluş kapatıldı, mal varlıkları da Hazineye yani millete devredildi. Örgütün hileyle, desiseyle insanlarımızdan gasbettiği ne varsa asıl sahibine iade edildi. Yine bu ihanet örgütüyle bağlantısı olduğu belirlenen ve sayıları bine yaklaşan özel şirket de kayyum ataması yoluyla kontrol altına alındı. Sadece FETÖ değil, madalyonun iki yüzü gibi onunla aynı yolu yürüyen PKK terör örgütü için de benzer tedbirlere başvuruldu."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Darbe Gününden Bugüne Kadar, 134 Bine Yakın Kişi Gözaltına Alınıp... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement