Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deniz Kuvvetlerimiz, Geçmişinden Aldığı Güç ve Güvenle Bizleri... - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deniz Kuvvetlerimiz, Geçmişinden Aldığı Güç ve Güvenle Bizleri...

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, 27 Eylül Preveze Deniz Zaferi'nin Yıl Dönümü ve Deniz Kuvvetleri Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

26.09.2017 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, 27 Eylül Preveze Deniz Zaferi'nin Yıl Dönümü ve Deniz Kuvvetleri Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Erdoğan, mesajında "Barbaros Hayrettin Paşa komutasındaki denizcilerimiz, 1538'de kazanılan Preveze Zaferiyle tarih yazmış, donanmamızın Akdeniz'deki üstünlüğünü ve egemenliğini tüm dünyaya ilan etmiştir. Deniz Kuvvetlerimiz, bugün de geçmişinden aldığı güç ve güvenle bizleri gururlandırmaya devam etmektedir" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Preveze Deniz Zaferi'nin Yıl Dönümü ve Deniz Kuvvetleri Günü mesajı şöyle:

"Köklü bir maziye sahip olan Deniz Kuvvetlerimiz, 'milli güce dayalı etkin bir deniz gücüne sahip olmak, bu kuvveti dünya denizlerinde Türkiye'nin alaka ve menfaatlerini elde edecek şekilde kullanmak' vizyonu doğrultusunda görevlerini, yüksek bir vazife şuuruyla yerine getirmektedir. Birikimi, donanımı, disiplini, üstün görev anlayışı, teknolojik gelişmeleri yakından takip eden dinamik yapısı ve nitelikli personeliyle üstlendiği tüm görevlerde bizleri gururlandıran Deniz Kuvvetlerimiz, hem ülke savunmasına hem de uluslararası barışa değerli katkılarda bulunmaktadır.

Gurur verici başarılara imza atan Deniz Kuvvetlerimiz, şanlı tarihimizdeki en görkemli zaferlerden biri olan Preveze Deniz Zaferi başta olmak üzere, devraldığı mirasa her zaman sahip çıkmakta, her geçen gün daha da güçlenmektedir. Barbaros Hayrettin Paşa komutasındaki denizcilerimiz, 1538'de kazanılan Preveze Zaferiyle tarih yazmış, donanmamızın Akdeniz'deki üstünlüğünü ve egemenliğini tüm dünyaya ilan etmiştir. Deniz Kuvvetlerimiz, bugün de geçmişinden aldığı güç ve güvenle bizleri gururlandırmaya devam etmektedir. Preveze Deniz Zaferi'nin yıldönümü ve Deniz Kuvvetleri Günü'nde vatanı için mücadele eden bütün kahramanlarımızı ve şehitlerimizi şükranla anıyor, sizi ve şahsınızda Deniz Kuvvetlerimizin tüm mensuplarını en kalbi duygularımla selamlıyorum" - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deniz Kuvvetlerimiz, Geçmişinden Aldığı Güç ve Güvenle Bizleri... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement