Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Devletimiz, Milletimiz Sırt Sırta Verdikçe Evelallah Bu Ülkeyi Esir... - Son Dakika
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Devletimiz, Milletimiz Sırt Sırta Verdikçe Evelallah Bu Ülkeyi Esir...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Devletimiz, milletimiz sırt sırta verdikçe evelallah bu ülkeyi esir alabilecek hiçbir güç yoktur.

26.10.2018 19:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Devletimiz, milletimiz sırt sırta verdikçe evelallah bu ülkeyi esir alabilecek hiçbir güç yoktur. Güvenlik güçlerimiz tam bir koordinasyon içinde görevlerini yaptığı sürece kim tarafından himaye edilirse edilsin bize zarar verebilecek hiçbir terör örgütü yoktur. Milletimiz basiret ve feraset sahibi oldukça hiçbir tezgah, hiçbir kışkırtma bizi birbirimize düşüremez."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Devletimiz, Milletimiz Sırt Sırta Verdikçe Evelallah Bu Ülkeyi Esir... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Erzincan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt başkanlığında 'Seçim Güvenliği' toplantısı gerçekleşti
    09:54 Erzincan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt başkanlığında 'Seçim Güvenliği' toplantısı gerçekleşti

    Erzincan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt başkanlığında yapılan 'Seçim Güvenliği' toplantısında, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için güvenli bir ortamın sağlanması amaçlandı. Toplantıya il emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, birim amirleri, ilçe emniyet müdürleri ve görevli amirler katıldı.

  • Ankara'da Vatandaşlar Fiyatlara Tepki Gösterdi
    09:53 Ankara'da Vatandaşlar Fiyatlara Tepki Gösterdi

    Ankara'da pazara giden vatandaşlar, meyve sebze fiyatlarının pahalılığından dert yanarak tepki gösterdi. Vatandaşlar, alım güçlerinin düştüğünü ve eskiden alacakları miktarın yarıya düştüğünü belirtti. Emekli maaşlarının yetmediğini ifade eden vatandaşlar, hükümetin denetim eksikliği ve seçime odaklanmasını eleştirdi. Pazarda alışveriş yapan vatandaşlar, fiyatların artışının seçim sonrasında daha da yükseleceğini düşündüklerini dile getirdi.

  • Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Son Mitingini Yaptı
    09:50 Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Son Mitingini Yaptı

    Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, 31 Mart Yerel Seçimleri'ne saatler kala son büyük seçim mitingini binlerce Kuşadalı'nın katılımıyla İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı'nda yaptı. Başkan Günel, sevgi ve destek mesajlarıyla dolu bir konuşma gerçekleştirdi ve Kuşadası halkına teşekkür etti. Ayrıca, sahte hesaplar aracılığıyla iftira kampanyası düzenleyenlere de cevap verdi.

  • Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak Rakip Adayların İddialarını Yalanladı
    09:50 Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak Rakip Adayların İddialarını Yalanladı

    Çine Belediye Başkanı ve CHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Kıvrak, rakip belediye başkan adaylarının kendisine yönelik iddialarını sert bir dille yalanladı. Dürüst siyaset yapmaya davet eden Kıvrak, hesap verme konusunda iddialara açık olduğunu belirtti.

  • Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Belediye Personelini Ziyaret Etti
    09:50 Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Belediye Personelini Ziyaret Etti

    Akhisar Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Besim Dutlulu, 5 yıllık görev süresinde kendisine mesai arkadaşlığı yapan Akhisar Belediye personelini ziyaret etti. Dutlulu, önceki dönemlerde mesai ücretleri bile verilmeyen belediye personelinin çalışma şartlarını ve maaşlarını iyileştirdiklerini belirterek, ikinci döneminde de omuz omuza Akhisar'ı güzelleştirmeye devam edeceklerini söyledi.

  • Murat Kurum:
    09:44 Murat Kurum: "Sürekli çalışıp, üreten bir Başkan olacağıma dair İstanbullulara söz veriyorum"

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, TRT Haber'e konuk oldu.

  • İçişleri Bakanı: Mercek Operasyonlarında 79 Bin 235 Silah Ele Geçirildi
    09:36 İçişleri Bakanı: Mercek Operasyonlarında 79 Bin 235 Silah Ele Geçirildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 1 Haziran 2023'ten bu yana düzenlenen 'Mercek' operasyonlarında 79 bin 235 silah ele geçirildiğini ve 89 bin 915 şüpheli hakkında işlem yapıldığını açıkladı. Son 'Mercek-15' operasyonunda ise 750 silah ele geçirildi ve birçok şüpheli gözaltına alındı.

  • Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri Hakkında Mesaj Yayımladı
    09:32 Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri Hakkında Mesaj Yayımladı

    Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri ile ilgili bir mesaj yayımlayarak, seçimlerin huzur ve güven ortamında geçmesi için alınan tedbirleri ve sandık sayılarını açıkladı. Vali Çiftçi, seçimlerin demokrasinin güçlenmesi ve toplumda birlik ve beraberliğin sağlanması için büyük önem taşıdığını vurguladı ve sağlıklı bir seçim ortamı temennisinde bulundu.

  • Cumhur İttifakı Kırklareli Belediye Başkan Adayı Derya Bulut, vatandaşlarla iftar yaptı
    09:23 Cumhur İttifakı Kırklareli Belediye Başkan Adayı Derya Bulut, vatandaşlarla iftar yaptı

    Cumhur İttifakı Kırklareli Belediye Başkan Adayı Derya Bulut, Özgürlük ve Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirilen bir programda vatandaşlarla iftar yaparak ramazan ayının güzel ruhunu yaşatanlara teşekkür etti. Bulut, Kırklareli'nin hak ettiği hizmete kavuşması için vatandaşlardan destek istedi ve geleceğe sahip çıkacaklarını belirtti. Etkinliğe AK Parti İl Başkanı Yunus Ercan Dağtaş, MHP İl Başkanı Şaban Savaşan ve vatandaşlar da katıldı.

  • AK Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman'dan Seçim Öncesi Mesaj
    09:21 AK Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman'dan Seçim Öncesi Mesaj

    AK Parti Bilecik Belediye Başkan adayı Mustafa Yaman, yarın gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi Bilecik'in tüm hemşehrilerine bir mesaj yayımladı. Yaman, seçimin sadece bir adayın seçilmesi olmadığını vurgulayarak, Bilecik'in geleceğinin şekillenmesi için birlikte hareket etme çağrısı yaptı. Yaman, 70 gündür sahada halkın sorunlarını dinleyerek projelerini şekillendirdiklerini ve Bilecik'i yarınlara taşımak için hazır olduklarını belirtti.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilçedeki mitingi öncesi 'Kent lokantası' dev afişle kapatıldı
    09:14 Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilçedeki mitingi öncesi 'Kent lokantası' dev afişle kapatıldı

    Seçim çalışmaları kapsamında Arnavutköy 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda düzenlenecek mitingde vatandaşlara hitap edecek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilçeyi ziyareti öncesi güzergahı üzerindeki Kent Lokantası Murat Kurum afişiyle kapatıldı.

  • Vahap Seçer, Erdemli'de yurttaşlarla buluştu
    09:05 Vahap Seçer, Erdemli'de yurttaşlarla buluştu

    Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Erdemli'de düzenlenen iftar yemeğinde yurttaşlarla bir araya geldi. Seçer, seçimlerde zaferle çıkacaklarına inandığını ve yurttaşlara hizmet etmekten gurur duyacaklarını belirtti.


Advertisement