Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Düştüğümüzde, Tekme Atmak İçin Bekleyen O Kadar Çok Kesim Var Ki" - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Düştüğümüzde, Tekme Atmak İçin Bekleyen O Kadar Çok Kesim Var Ki"

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kara Harp Okulu'nda düzenlenen HGM Atlas ve HGM Küre Uygulamaları'nın tanıtım törenine katıldı.

24.01.2019 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kara Harp Okulu'nda düzenlenen HGM Atlas ve HGM Küre Uygulamaları'nın tanıtım törenine katıldı. (6)

"16 yıldır Türkiye'yi her alanda güçlendirmenin büyütmenin kendi ayakları üzerinde durdurabilmenin mücadelesini veriyoruz. Düştüğümüzde, tekme atmak için bekleyen o kadar çok kesim var ki. Ne olursa olsun, ayakta kalmanın önemini çok iyi biliyoruz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye'nin son 5-6 yılda başına gelen her hadise, ülkemizi tökezletip düşürme projesinin birer parçasıdır."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Dünyanın neresinde olursa olsun, nerede bir darbe girişimi varsa ayırt etmeksizin biz hepsinin karşısındayız."

"1998'de Suriye ile Türkiye arasında bir Adana mutabakatı imzalanmıştır. Bunun altında bir yerde bölücü terör örgütünün bize teslimi yatıyordu"

"Sayın Putin'le de yaptığımız görüşmelerle bu Adana mutabakatının yeniden gündeme gelmesi, bunu üzerinde ısrarlı bir şekilde durmamızın gerekliliğini daha iyi anlıyoruz"

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Düştüğümüzde, Tekme Atmak İçin Bekleyen O Kadar Çok Kesim Var Ki' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement