Cumhurbaşkanı Erdoğan: "El Ele Vereceğiz, Avcılar'ı İnşallah Bu Sıkıntıdan Kurtaracağız" - Son Dakika
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "El Ele Vereceğiz, Avcılar'ı İnşallah Bu Sıkıntıdan Kurtaracağız"

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "El Ele Vereceğiz, Avcılar\'ı İnşallah Bu Sıkıntıdan Kurtaracağız"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Avcılar'ın Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) elinde çok zaman kaybettiğini belirterek, "El el vereceğiz ve inşallah Avcılar'ı bu sıkıntıdan kurtaracağız" dedi.

12.03.2019 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Avcılar'ın Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) elinde çok zaman kaybettiğini belirterek, "El el vereceğiz ve inşallah Avcılar'ı bu sıkıntıdan kurtaracağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avcılar'da mitinginde vatandaşlarla buluştu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ve AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı İbrahim Ulusoy ile birlikte mitinge katılan Erdoğan, vatandaşlardan yerel seçimlerde destek istedi.

Meydanı dolduran kalabalığa hitap eden Erdoğan İstanbul'a Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemi hatırlatarak, "Çöp dağlarını kaldırdık mı, hava kirliliğini giderdik mi? CHP demek çöp, çukur, çamur, çarpık yapılaşma demektir. Avcılar bunlardan çok çekti. 31 Mart'ta bunlardan kurtulmaya var mıyız. Gelin Avcılar'da da bu 4 Ç'den kurtulalım" diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ve AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı İbrahim Ulusoy için destek isteyen Erdoğan, "Binali Yıldırım kardeşimi İstanbul'a İBB Başkan adayı olarak gösterdik. Avcılar CHP Belediyeleri elinde çok zaman kaybetti. Bu zamanı telafi etmek için İbrahim Ulusoy kardeşimizi genç, dinamik bir aday olarak aday gösterdik. Ankara'da Cumhurbaşkanımız olarak ben 4.5 yıl iş başındayım. Şimdi 5 yıllığına Büyükşehir ve Avcılar'ı seçeceğiz. El ele vereceğiz ve inşallah Avcılar'ı bu sıkıntıdan kurtaracağız" şeklinde konuştu.

Avcılar'a bugüne kadar yapılan hizmetleri anlatan ve bundan sonra yapılacak projeleri açıklayan Erdoğan, şunları söyledi:

"Sağlıkta 200 yataklı Avcılar Devlet Hastanesini inşa ediyoruz. Ulaşımda 7 adet yeni yol kavşak kazandırdık. Metrobüs hattı sayesinde Zincirlikuyu ve Kadıköy'e kadar rahat gidebiliyorsunuz. İlçemizin de metro hattı olan 18.5 kilometrelik Mahmutbey - Bahçeşehir - Esenyurt projesi sürüyor. Sahilde akıllı bisiklet sistemi kurduk. Ambarlı arıtma tesisi tüm bu bölgenin denizinin temiz kalmasını sağlıyor. Denizköşkler sahilinde yaptığımız düzenlemelerle bu bölgenin çehresini değiştirdik. Millet bahçeleri ve millet kıraathaneleri projelerini Avcılarda da hayata geçireceğiz. Bulunduğumuz yerde bir kent meydanı oluşturacağız Büyük bölümünü ağaçlandıracağımız, ortaya saat kulesi dikeceğimiz bu meydanı yürüme köprüsü ile İstanbul Üniversitesi önünde oluşturacağımız bir diğer meydanla buluşturacağız. Bu meydanı 3 duraklı bir finiküler hattı ile Ambarlı sahiline bağlayacağız. Sahile yat limanı, konser alanları, spor alanı, millet kıraathanesi, yat limanı ile Avcılar vitrini haline getireceğiz. Avcılar Arnavutköy arasında yeşil koridor oluşturuyoruz. Burası tabi afetler toplanma alanı olarak kullanılacak. Tahtakale'deki Ispartakule mevki'inde içinde restoranı kafeteryası olan bir seyir terası kuruyoruz. Yeşilkent ve Tahtakale'nin imar meselesini büyükşehir ve ilçe belediyesi olarak el ele verip en kısa sürede çözeceğiz. Mustafa Kemal Paşa Mahallesinde içinde yüzme havuzları, okuma ve kültür alanları olan bir engelsiz yaşam merkezi yapıyoruz. Gümüşpala'da göl kıyısında yürüyüş ve bisiklet yollarıyla, seralarıyla, iskelesiyle, şelalesiyle bir botanik park oluşturuyoruz" - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'El Ele Vereceğiz, Avcılar'ı İnşallah Bu Sıkıntıdan Kurtaracağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hırvatistan'daki seçimlerde iktidar partisi güç kaybetti
    04:15 Hırvatistan'daki seçimlerde iktidar partisi güç kaybetti

    Hırvatistan'da gerçekleştirilen parlamento seçimlerinde iktidar partisi HDZ, seçimleri kazanmasına rağmen güç kaybetti. HDZ'nin oy oranı yaklaşık yüzde 35 olurken, muhalefet partisi SDP'nin oy oranı yaklaşık yüzde 26 oldu. Yeni hükümeti oluşturacak koalisyonun en az 76 vekilin desteğini alması gerekiyor.

  • Hırvatistan'da HDZ Seçimleri Kazandı Ancak Güç Kaybetti
    04:11 Hırvatistan'da HDZ Seçimleri Kazandı Ancak Güç Kaybetti

    Hırvatistan'da gerçekleştirilen parlamento seçimlerinde iktidar partisi HDZ, seçimleri kazanmasına rağmen güç kaybetti. HDZ'nin oy oranı yaklaşık yüzde 35 oldu ve parlamentoda 60 sandalye elde etti. Muhalefet partisi SDP'nin oy oranı ise yaklaşık yüzde 26 oldu ve 42 sandalye kazandı. Yeni hükümeti oluşturacak koalisyon en az 76 vekilin desteğini alması gerekiyor.

  • Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı
    03:53 Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uluslararası Finans Enstitüsü (IIF) tarafından düzenlenen Küresel Görünüm Forumu'nda yaptığı konuşmada, piyasaların ve yatırımcıların genel olarak enflasyonun düşeceği ve Orta Vadeli Program'ın (OVP) sonuç vereceğine inanmaya başladığını ifade etti. Şimşek, OVP'nin güçlü ve güvenilir bir çerçeveye sahip olduğunu belirtirken, enflasyonun düşürülmesinin öncelikli hedefleri arasında olduğunu vurguladı. Ayrıca, Türkiye'nin politika önceliklerini anlatan Şimşek, OVP'nin fiyat istikrarını sağlamayı, rekabetçiliği artırmayı ve yapısal reformları gerçekleştirmeyi amaçladığını söyledi.

  • BBC, Rusya'nın Ukrayna'daki kayıplarının 50 bini aştığını tespit etti
    03:52 BBC, Rusya'nın Ukrayna'daki kayıplarının 50 bini aştığını tespit etti

    Rusya-Ukrayna savaşının ikinci yılında ölü sayısında ilk yıla göre yaklaşık yüzde 25 artış kaydedildi.

  • BBC, Rusya'nın Ukrayna'daki kayıplarının 50 bini aştığını tespit etti
    03:37 BBC, Rusya'nın Ukrayna'daki kayıplarının 50 bini aştığını tespit etti

    Rusya-Ukrayna savaşının ikinci yılında ölü sayısında ilk yıla göre yaklaşık yüzde 25 artış kaydedildi.

  • Afyonkarahisar Belediyesi'nde böcek skandalı: Prizlerin altına bile koymuşlar
    00:48 Afyonkarahisar Belediyesi'nde böcek skandalı: Prizlerin altına bile koymuşlar

    Yerel seçimlerde AK Parti'den CHP'ye geçen Afyonkarahisar'da çiçeği burnunda Belediye Başkanı Burcu Köksal, belediye binasının pek çok yerinde gizli kamera ve böcek bulunduğunu söyledi.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Fransa'da yoğun temaslarda bulundu
    00:24 CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Fransa'da yoğun temaslarda bulundu

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) Sosyalistler, Yeşiller ve Demokratlar (SOC) Grubu Başkanı Frank Schwabe'nin davetiyle Fransa'nın Strazburg kentine gitti. Özel, grup toplantısına katıldı, üyelerle görüştü ve eski Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras ile bir araya geldi.

  • ABD Başkanı Biden: Amcamı yamyamlar yedi
    00:23 ABD Başkanı Biden: Amcamı yamyamlar yedi

    ABD Başkanı Joe Biden, Pensilvanya'nın Scranton kentine yaptığı ziyarette İkinci Dünya Savaşı sırasında Pasifik harekâtında görev yapan amcasının savaş anıtını ziyaret etti. Biden, amcasının uçağının düşmesinin ardından Yeni Gine'de yamyamlar tarafından yenildiğini ima etti. Askeri kayıtlar ise uçağın Pasifik üzerinde kaybolduğunu gösteriyor.


Advertisement