Son dakika haber! DHA İSTANBUL BÜLTENİ - 3 - Son Dakika
Güncel

Son dakika haber! DHA İSTANBUL BÜLTENİ - 3

Son dakika haber! DHA İSTANBUL BÜLTENİ - 3

Son dakika gündem haberi: (fırının içinden görüntülerle) CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN FIRINA UĞRADI Haber-Kamera: Gülseli KENARLI - Harun UYANIK - İstanbul DHA - CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar Çengelköy'de fırına uğradı.

19.12.2020 13:03  Güncelleme: 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

(fırının içinden görüntülerle) CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN FIRINA UĞRADI

Haber-Kamera: Gülseli KENARLI - Harun UYANIK - İstanbul DHA - CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar Çengelköy'de fırına uğradı.

Erdoğan, öğle saatlerinde Kısıklı'daki konutundan çıktı. Çengelköy Mahallesi Kaldırım Caddesi üzerinde bulunan bir fırına uğradı. Burada alışveriş yapan Erdoğan bir süre fırında çalışanlarla sohbet etti. Erdoğan fırın çıkışında bir vatandaşla da konuştu. Çevrede bulunan vatandaşlara el sallayan Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Vahdettin Köşkü'ne geçti. Erdoğan'ın aldıkları ise poşetlerle makam aracının bagajına konuldu.Erdoğan'ın alışveriş yaptığı fırın çalışanı Yılmaz Yıldız, "Alman ekmeğimizden aldı, simit çeşitlerimizden aldı, haşhaşlı sokak simidi, pastane simidi hepsinden birer tane aldı. Siyez ekmeklerimizden aldı, bir de Alman çavdarından aldı. Habersiz geldi. Buraya dünya lideri geldi mutlu olmamak mümkün mü?" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Son dakika haber! DHA İSTANBUL BÜLTENİ - 3 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement