Cumhurbaşkanı Erdoğan Gecikti, Patronlar Sohbet Etti - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gecikti, Patronlar Sohbet Etti

Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan, TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi toplantısına gecikmeli olarak geldi.

18.09.2014 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan, TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi toplantısına gecikmeli olarak geldi. Programa göre saat 11: 00'de başlaması gereken toplantı, Erdoğan'ın yarım saat gecikmesi nedeniyle 11: 30'da başladı.

Erdoğan'ı bekleyen işadamları birbirleriyle uzun uzun sohbet etti. Ön sırada oturan TÜSİAD'ın iki eski Başkanı Ümit Boyner ve Arzuhan Doğan Yalçındağ hasret giderdi. İkilinin sohbetine bir süre sonra Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı da katıldı. Güler Sabancı bir süre de Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer'le sohbet etti.

Sakal bıraktığı gözlenen TÜSİAD'ın istifa eden bir önceki Başkanı Muharrem Yılmaz da zaman zaman sohbete katıldı. Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Begümhan Doğan Faralyalı, Doğan TV Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Yandex. Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Mehmet Ali Yalçındağ, işadamları Halis Komili, Hüsnü Özyeğin gibi isimler ön sıralarda oturdu. Cumhurbaşkanı geldikten sonra toplantı başladı. Erdoğan, Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç ve Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı'nın arasında oturdu. Koç ve Sabancı'yla kısa süreli sohbet eden Erdoğan konuşmasının ardından salondan ayrıldı. Erdoğan Ankara'daki programlarına katılmak için Atatürk Havalimanı'na geçti.

Bu arada Erdoğan konuştuğu sırada Cumhurbaşkanlığı koruma ekibindeki otomatik silahlı korumaların salonda yer alması dikkat çekti. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan Gecikti, Patronlar Sohbet Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement