Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hatay Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hatay Ziyareti

Cumhurbaşkanı Erdoğan\'ın Hatay Ziyareti

AK Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 1 Nisan'da Hatay'a yapacağı ziyaretle ilgili basın açıklaması yaptı.

29.03.2018 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 1 Nisan'da Hatay'a yapacağı ziyaretle ilgili basın açıklaması yaptı.

Parti binasında yapılan basın toplantısına, çok sayıda partili ve basın mensupları katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın pazar günü Antakya Atatürk Stadyumu'nda partisinin 6. olağan kongresine katılacağını belirten Başkan Güler, tüm Hatay halkını kongreye davet etti.

Güler, "Hazırlıklarımızı bir miting için yapıyoruz. Malumunuz Türk ordumuz Zeytin Dalı operasyonunu nefsi müdaafa ve hemen sınırımızın güney noktasında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu orada teröristlerin başına yıkmak için bir operasyon düzenlemişti. Hamd olsun orası temizlendi ve Suriye halkı orada refaha kavuşmaya başladı." diye konuştu.

Zeytin Dalı Harekatı sırasında, Hatay halkının roketlere aldırmadan, hiç bakmadan ve memleketini bir adım dahi terk etmeden devletinin, milletinin yanında durduğunu ifade eden Güler, bu zor süreci dirayetli ve dik durarak atlatıldığını kaydetti.

Güler, Hatay'ı güzel günlerin beklediğini dile getirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hatay Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement