Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(İstanbul'da seçimlerin yenilenmesi kararı) Hırsızın hiç mi suçu yok?" - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(İstanbul'da seçimlerin yenilenmesi kararı) Hırsızın hiç mi suçu yok?"

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği üyeleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

24.05.2019 23:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği üyeleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi. (4)

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "YSK'nin tespitlerine göre İstanbul'daki 31 bin 186 sandığın 754'ünün başkanları açıkça kanuna aykırı şekilde atanmıştır. İşte hırsızlık burada."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(İstanbul'da seçimlerin yenilenmesi kararı) İstanbul halkının bir yanda 212 bin diğer yanda 30 bin oyuna halel gelmesine göz mü yummalıydık?"

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Sandıklara yeteri kadar sahip çıkamadığımız için bizim eksiğimizin, hatamızın, yanlışımızın da bir nebze payı var. Peki hırsızın hiç mi suçu yok?"

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "31 Mart'ta gerçekten hakkıyla seçimi kazanmışsanız 23 Haziran'da yine kazanırsınız. Ortada yargı kararıyla da kesinleşmiş olan vahim şüpheler varken seçimin yenilenmesine böylesine şiddetli bir şekilde karşı çıkılmasını doğrusu manidar görüyoruz."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(İstanbul\'da seçimlerin yenilenmesi kararı) Hırsızın hiç mi suçu yok?"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan: '(İstanbul'da seçimlerin yenilenmesi kararı) Hırsızın hiç mi suçu yok?' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement