Cumhurbaşkanı Erdoğan, Londra'da büyük coşkuyla karşılandı - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Londra'da büyük coşkuyla karşılandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyarette bulunmak üzere gittiği İngiltere'nin başkenti Londra'da büyük coşkuyla karşılandı. Erdoğan'ın ikamet edeceği otelin önünde toplanan Türk vatandaşları Erdoğan lehine slogan attı.

03.12.2019 15:31  Güncelleme: 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere Londra'ya geldi. Burada vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Erdoğan, kendisine gösterilen sevgi gösterilene kayıtsız kalmadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere "TRK" uçağıyla İngiltere'nin başkenti Londra'ya ulaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Londra'da büyük coşkuyla karşılandı

Erdoğan'ı Stansted Havalimanı'nda, İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in Bölge Temsilcisinin Yardımcısı Lord Vincent Thompson, Birleşik Krallık Dışişleri Bakanlığı Temsilcisi David Pearey, Türkiye'nin Londra Büyükelçisi Ümit Yalçın ve Büyükelçilik personeli karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Londra'da büyük coşkuyla karşılandı

ERDOĞAN'IN HEYETİ DE LONDRA'YA ULAŞTI

Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da Londra'ya ulaştı.

ERDOĞAN'A COŞKULU KARŞILAMA

Londra'da bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Türk vatandaşlar kalacağı otelin önünde büyük bir coşkuyla karşıladı ve Erdoğan lehine sloganlar attı. Erdoğan sevgi gösterileri karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

LONDRA'DA İLK AÇIKLAMA

Erdoğan Londra'da yaptığı ilk açıklamada Suriye konulu İngiltere, Fransa ve Almanya liderlerinin katılımıyla gerçekleştirilecek Dörtlü Zirve'ye ilişkin konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Barış Pınarı Harekatı'nda gelişmeler ne durumda nereye geldik, bunu bir değerlendireceğiz. Bizim hazırladığımız plan ve projeler konusunda da kendilerinin verebileceği destekler neler olabilir. Onların bizden talepleri neler olacak onları da dinlemiş olacağız. Temenni ederim ki iyi bir niyetle toplanmış oluruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Londra\'da büyük coşkuyla karşılandı

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan, Londra'da büyük coşkuyla karşılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement