Cumhurbaşkanı Erdoğan Oyunu Kullandı (3) - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan Oyunu Kullandı (3)

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, seçimlerle ilgili yaptığı konuşmada "Aldığım bilgilere göre ciddi sıkıntıların olmadığını öğrendik.

24.06.2018 15:44  Güncelleme: 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CUMHURBAŞKANI , seçimlerle ilgili yaptığı konuşmada "Aldığım bilgilere göre ciddi sıkıntıların olmadığını öğrendik. Hayırlı olsun" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan saat 13.30 sıralarında oyunu kullanacağı Üsküdar Saffet Çebi Ortaokulu'na geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'la eşi Emine Erdoğan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, kızı Esra Albayrak ve torunları da okula geldi. Erdoğan'ı karşılayanlar arasında İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak da yer aldı Erdoğan'ın okula girdiği sırada vatandaşlar yoğun ilgili gösterdi.

"KATILIM İYİ GÖRÜNÜYOR"

Erdoğan sandık görevlileriyle tek tek tokalaştıktan sonra mühür ve pusulayı aldı. Önce Emine Erdoğan daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan oy kullandı. Emine Erdoğan zarfını torunu Mahinur Albayrak ile birlikte sandığa attı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise 3275 numaralı sandığa torunları Ömer Tayyip Erdoğan ve Ahmet Akif Albayrak ile birlikte "Hayırlı olsun" diyerek zarfı attı. "Milletimiz için ülkemiz için hayırlı olsun" diyen Erdoğan, "Öncelikle sandık kurulumuzun üyelerine teşekkür ediyorum ve az önce de öğrendiğim kadarıyla şu an itibariyle 150'yi aşkın bir seçmenin oy kullandığını öğrendik. Demek ki katılım iyi görünüyor. Türkiye genelinde de bunu gösteriyor. Dünyada en gelişmiş ülkelerde bile yüzde 30'lara düşen bir katılımın olduğu seçimlerde Türkiye bunların hepsini aşmış vaziyette. Son seçimlerde yüzde 85'i aşan katılımın Türkiye'deki demokratik olgunlaşmanın ne denli ileride olduğunu gösteriyor. Fakat bu seçimin başka özelliği var. Bu seçimlerle beraber Türkiye adete demokratik devrimi gerçekleştiriyor. Başkanlık sistemine geçişimiz ilk defa bizlere nasip oluyor. Bu seçimlerle birlikte artık Türkiye muassır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmada çıtayı ciddi manada yükseltiyor. Ülkemiz inşallah bundan sonraki süreci bürokratik oligarşiye takılmadan rahat şekilde sürdürecektir. Ben buna inanıyorum" dedi.

"CİDDİ SIKINTILARIN OLMADIĞINI ÖĞRENDİK"

Seçimlere katılım konusunda hassasiyet gösterilmesi gerektiğini belirten Erdoğan, "Tüm vatandaşlara en kalbi duygularımla sevgi ve saygılarımı gönderiyorum. Aldığım bilgilere göre ciddi sıkıntıların olmadığını öğrendik. Hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Erdoğan seçimlerin bir bölümünü İstanbul'da takip ettikten sonra Ankara'ya gideceğini belirtti.

BAHÇEDE SEVGİ GÖSTERİSİ

Okul bahçesinde toplananlara Erdoğan okula geldiği sırada ve çıkışta sevgi gösterisinde bulundu. Kalabalık Erdoğan'ı alkışladı ve tekbir getirdi. Cumhurbaşkanı daha sonra okuldan ayrılarak Kısıklı'da bulunan konutuna geçti. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan Oyunu Kullandı (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kırıkkale'de Ambulans ile Ticari Taksi Çarpışması: 4 Yaralı
    01:23 Kırıkkale'de Ambulans ile Ticari Taksi Çarpışması: 4 Yaralı

    Kırıkkale'de meydana gelen trafik kazasında ambulans ile ticari taksi çarpıştı ve 4 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

  • Ankara'da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu
    01:20 Ankara'da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu

    Ankara'nın Etimesgut ilçesinde seyir halindeyken alevlere teslim olan araç kullanılamaz hale geldi. Etimesgut ilçesi Topçu mahallesinde seyir halinde olan bir araç yanmaya başladı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen araç kullanılamaz hale geldi. Yaralanan olmadı.

  • MediaTek, orta segment için yeni işlemcisini duyurdu: Dimensity 6300
    01:10 MediaTek, orta segment için yeni işlemcisini duyurdu: Dimensity 6300

    MediaTek, yüzde 10 daha güçlü olduğu iddia edilen Dimensity 6300 işlemcisini duyurdu. İki adet 2.4 GHz hızında ARM Cortex-A76 ve altı adet 2.0 GHz hızında ARM Cortex-A55 çekirdeklerinden oluşan işlemci, 108 Megapiksel sensörü ve 16 Megapiksel çözünürlüğünde iki sensörü destekliyor. Ayrıca 5G, Wi-Fi 5, Bluetooth 5.2 ve GPS bağlantıyı destekliyor.

  • Neden ChatGPT yerine Microsoft Copilot kullanmalısınız?
    01:09 Neden ChatGPT yerine Microsoft Copilot kullanmalısınız?

    OpenAI tarafından geliştirilen ve Microsoft'a ait Copilot, en popüler yapay zeka sohbet botları arasında yer alıyor. Copilot, GPT-4'ü ücretsiz sunuyor, ücretsiz şekilde internete erişebiliyor, popüler hizmetlere entegre edildi, Copilot ile DALL-E ücretsiz ve Windows 10 üzerinden kullanılabilir.

  • Murat Boz'un vivo V30 Teknoloji Testi Sonuçları
    01:09 Murat Boz'un vivo V30 Teknoloji Testi Sonuçları

    SDN ekranlarının sevilen serisi Teknoloji Testi'nin bugünkü konuğu popüler şarkıcı Murat Boz oldu. Murat Boz, vivo V30'un tasarımını, kamerasını, pil ömrünü ve diğer özelliklerini beğendiğini söyledi. Ayrıca yapay zeka, sanal gerçeklik ve uzay teknolojileri gibi konulardaki görüşlerini de paylaştı. Videoda aksesuarlar ve yeni teknolojiler hakkında da sohbet edildi.

  • Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti
    01:09 Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti

    DNA testiyle ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın kızı olduğunu kanıtlayan Duygu Nebioğlu, şimdi de annesi Suphiye Orancı'ya ulaşabilmek için Müge Anlı'nın programına katıldı. Suphiye Hanım'ın çocuklarının biyolojik babasıyla ilgili iddialar da programda ele alındı. Ümit Besen ise bahsi geçen kadını tanımadığını ve olaylarla hiçbir ilişkisinin olmadığını belirtti.

  • Tesla Cybertruck Geri Çağrıldı
    01:09 Tesla Cybertruck Geri Çağrıldı

    Tesla, Cybertruck modellerinde yaşanan hızlandırıcı pedalın sıkışma sorunu nedeniyle tüm araçları geri çağırdı. Tasarım hatasının sebep olduğu sorun, şirket tarafından giderilecek ve üretimde değişiklik yapılacak.

  • Hatay'ın Payas ilçesinde intihar girişimi sonucu 2 kişi yaralandı
    01:04 Hatay'ın Payas ilçesinde intihar girişimi sonucu 2 kişi yaralandı

    Hatay'ın Payas ilçesinde bir kişi intihar etmek için 4. kattan atladı ve cadde üzerinde yürüyen başka bir kişinin üzerine düştü. Olayda, hem intihar eden kişi hem de üzerine düşen kişi hayati tehlikeyle hastaneye kaldırıldı.

  • Karabük'te bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    01:04 Karabük'te bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı. Sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle çıkan olayda, yaralılar hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.


Advertisement