Özbekistan'da sokaklar, Türk bayrakları ve Erdoğan'ın posterleriyle süslendi - Son Dakika
Güncel

Özbekistan'da sokaklar, Türk bayrakları ve Erdoğan'ın posterleriyle süslendi

- Özbekistan'da sokaklar, Türk bayrakları ve Erdoğan'ın posterleriyle süslendi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmi ziyaret için gittiği Özbekistan'da sokaklar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın posterleri ve Türk bayraklarıyla süslendi.

29.03.2022 10:56  Güncelleme: 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Özbekistan'da sokaklar, Türk bayrakları ve Erdoğan'ın posterleriyle süslendi

TAŞKENT - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmi ziyaret için gittiği Özbekistan'da sokaklar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın posterleri ve Türk bayraklarıyla süslendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özebekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev'in resmi davetlisi olarak temaslarda bulunmak üzere Özbekistan'a gitti. Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te sokaklar, Erdoğan'ın gelişi nedeniyle Cumhurbaşkanının posterleri ve Türk bayraklarıyla donatıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti çerçevesinde Türkiye ile Özbekistan arasındaki Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi İkinci Toplantısının gerçekleştirilecek. Taşkent'te yapılacak toplantıda, stratejik ortaklık düzeyindeki Türkiye-Özbekistan ilişkileri tüm boyutlarıyla gözden geçirilecek ve iki ülke arasındaki iş birliğinin daha da derinleştirilmesi için atılabilecek adımlar ele alınacak.

Özbekistan\'da sokaklar, Türk bayrakları ve Erdoğan\'ın posterleriyle süslendi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Özbekistan'da sokaklar, Türk bayrakları ve Erdoğan'ın posterleriyle süslendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement