Cumhurbaşkanı Erdoğan "Paris Barış Forumu"Na Katılacak - Son Dakika
Dünya

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Paris Barış Forumu"Na Katılacak

– Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birinci Dünya Savaşı'nın 100. yıl dönümü nedeniyle düzenlenecek "Paris Barış Forumu"na katılmak üzere Fransa'ya gidecek.

10.11.2018 11:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

– Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birinci Dünya Savaşı'nın 100. yıl dönümü nedeniyle düzenlenecek "Paris Barış Forumu"na katılmak üzere Fransa'ya gidecek.

Ankara'dan saat 14: 30'da Fransa'ya hareket edecek olan Erdoğan, Başkent Paris'te düzenlenecek olan "Paris Barış Forumu" etkinlikleri kapsamında Orsay Müzesi'ndeki "Picasso Bleu et Rose" sergisini de gezecek ve resepsiyona katılacak.

Erdoğan, daha sonra Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un devlet, hükümet ve uluslararası kuruluş başkanları ile eşleri onuruna verilecek akşam yemeğine katılacak. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Paris Barış Forumu'Na Katılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kazakistan'da eriyen kar suyu nedeniyle binlerce kişi tahliye edildi
    19:03 Kazakistan'da eriyen kar suyu nedeniyle binlerce kişi tahliye edildi

    Kazakistan'da yoğun yağışlı geçen kış sonrası eriyen kar suyu, köylere taşarak büyük bir su baskınına neden oldu. Ülkenin bazı eyaletlerinde olağanüstü hal ilan edilirken, 2 binden fazla kişi tahliye edildi. Kar suyunun taşması sonucu bazı köyler tamamen su altında kaldı ve ulaşım zorlaştı. Acil Durumlar Bakanlığı, sular altında kalan köylerden 613'ünün çocuk olduğunu ve 2 bin 54 kişinin tahliye edildiğini bildirdi. Ülkede 1,7 milyon metreküpten fazla erimiş kar suyu pompalandı.

  • BIST 100 Endeksi Günü Yüzde 3,10 Değer Kazanarak Tamamladı
    18:27 BIST 100 Endeksi Günü Yüzde 3,10 Değer Kazanarak Tamamladı

    Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 3,10 değer kazanarak 9.079,97 puandan tamamladı. Bankacılık endeksi yüzde 4,25, holding endeksi yüzde 3,45 değer kazandı. En çok kazandıran sektör endeksi ulaştırma oldu.


Advertisement