Cumhurbaşkanı Erdoğan: "PKK denen çıban başını Irak topraklarından kopartıp atmakta kararlıyız" - Son Dakika
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "PKK denen çıban başını Irak topraklarından kopartıp atmakta kararlıyız"

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "PKK denen çıban başını Irak topraklarından kopartıp atmakta kararlıyız" -"Rus doğalgazını Avrupa'ya taşıyacak Türk akım projesinde sona geldik" -"Akkuyu nükleer santralinin inşası da planlandığı şekilde yürütülüyor.

06.08.2019 13:53  Güncelleme: 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "PKK denen çıban başını Irak topraklarından kopartıp atmakta kararlıyız"

-"Rus doğalgazını Avrupa'ya taşıyacak Türk akım projesinde sona geldik"

- "Akkuyu nükleer santralinin inşası da planlandığı şekilde yürütülüyor. Soçi mutabakatıyla İbdlib'de büyük bir insani trajedinin önüne geçtik. Komşumuz Irak'ın barış ve huzuruna da büyük önem veriyoruz"

- "Musul ve Basra'daki başkonsolosluklarımızı yakında yeniden açacağız"

- "Erbil konsolosluğumuzdaki Osman Köse'yi kalleş bir saldırıda şehit verdik. Şehidimizin kanını yerde bırakmadık. PKK denen çıban başını Irak topraklarından kopartıp atmakta kararlıyız"

-" İsrail'in hukuk tanımayan işgal, yıkım politikasının yanı sıra bazı dış aktörlerin müdahaleleri de barış ortamını baltalıyor. Filistin meselesinde sonuna kadar adaleti savunmaya devam edeceğiz"

-"Keşmir'de yaşanan kaygı verici hadiseleri yakından takip ediyoruz"

-"Mursi'nin mahkeme salonunda 25 dakika kıvranarak ölmesine seyirci olan bir dünya bizim dünyamız olamaz. Kaşıkçı cinayetinin sorumluları adalete hesap vermeden mahşeri vicdan rahatlamayacaktır"

ANKARA - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 11. Büyükelçiler Konferansı'nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "PKK denen çıban başını Irak topraklarından kopartıp atmakta kararlıyız"
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'PKK denen çıban başını Irak topraklarından kopartıp atmakta kararlıyız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement