Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Sayın Savunma Bakanımız, Sayın Putin ile Soçi'de Yaptığımız Görüşmelerde,... - Son Dakika
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Sayın Savunma Bakanımız, Sayın Putin ile Soçi'de Yaptığımız Görüşmelerde,...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Sayın Savunma Bakanımız, Sayın Putin ile Soçi'de yaptığımız görüşmelerde, İdlib'deki barış görüşmelerini nasıl başlattığımızı ifade etti.

21.09.2018 01:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Sayın Savunma Bakanımız, Sayın Putin ile Soçi'de yaptığımız görüşmelerde, İdlib'deki barış görüşmelerini nasıl başlattığımızı ifade etti. 12 madde sıralandı, imzalar atıldı. Bu sınırlarımızın ötesinde bir barışa adımdır"

-"Devletlerin ve milletlerin tarihteki uzun yolculuklarında önemli dönüm noktaları vardır. Malazgirt, Söğüt, İstanbul'un Fethi, Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı bir dönüm noktasıdır"

-"Son yıllarda yaşadığımız hadiselerin böyle bir dönüm noktası mahiyetinde olduğuna inanıyorum. Türkiye karanlık bir meçhule doğru itilmeye çalışılmıştır. Türkiye kendisine başka bir istikamet çizmiştir. Bir kapı kapanır, Allah başka yerden farklı kapılar açar"

-"Türkiye olarak Allah'ın ve tarihin bize yükledikleri sorumlulukları üstlendikçe hep aydınlandık. Buna karşı kafalarında kırk tilki dolaştıranların nasıl hüsrana uğradıklarını gördük. Türkiye 20 yıl önceki Türkiye'den daha zengin, daha etkilidir. Yarınki Türkiye daha güçlü, daha iddialı olacaktır"

ANKARA - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziler Günü Töreni'ne katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Sayın Savunma Bakanımız, Sayın Putin ile Soçi\'de Yaptığımız Görüşmelerde,...
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Sayın Savunma Bakanımız, Sayın Putin ile Soçi'de Yaptığımız Görüşmelerde,... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement