Erdoğan, seçim döneminde izlettiği videoyu yeniden gündeme getirdi - Son Dakika
Güncel

Erdoğan, seçim döneminde izlettiği videoyu yeniden gündeme getirdi

İstanbul'daki açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun SSK Genel Müdürlüğü yaptığı dönemde konuk olduğu programdaki videoyu yeniden gündeme getirerek alandakilere izletti.

16.11.2019 15:14  Güncelleme: 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'daki törende gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştiren Erdoğan, daha çok seçim dönemlerinde izlettiği CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nuın SSK Genel Müdürü olduğu döneme ilişkin videoyu yeniden gündeme getirdi.

"5 TANE KOYUN VERİN KAYBEDER GELİR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, alandakilere videoyu izlettikten sonra "Hatırlayın; Savaş Ay'ın o programını hatırlıyorsunuz değil mi? Rezalete bakın. Bay Kemal'e 5 tane koyun teslim edin inanın kaybeder gelir. İşte en dinamik, kendini güçlü hissettiği zamanda kendisine SGK'yı verdiler hal ortada" ifadelerini kullandı.

"SERUM ŞİŞELERİYLE TUVALETE DOLDURDULAR"

"Zarar ediyor diyor. Halkıma hizmette zarar ediyorsak edelim" diyen Erdoğan şöyle devam etti: "Ama bunlar götürdüler hep. Onun için de halka hizmet veremediler. Kirli poşetleri tekrar vatandaşıma sattılar. Kan revan içindeki o serum şişeleriyle ne yazık ki tuvaletleri doldurdular. Sağlam girsen hasta çıkarsın. O hale getirdiler. SGK'ya yapılan bütçe transflerine yönelik eleştirilerin çoğu ne anlama geldiği bilinmeden yapılıyor. Daha da vahimi, geçmişte faize ödenen paraların doğrudan millete hizmet için kullanılmasından da rahatsız oluyor. anayasamıza göre, zorunlu olan genel sağlık sigortasına 30 yıl boyunca niçin geçilemediği izah edemeyenler yapılan işi eleştirmek için sıraya giriyor."

Erdoğan, seçim döneminde izlettiği videoyu yeniden gündeme getirdi

Son Dakika Güncel Erdoğan, seçim döneminde izlettiği videoyu yeniden gündeme getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement