Erdoğan, Sorusuna Cevap Alamayınca Kalabalığa Sitem Etti: Ya Sesiniz Çıkmıyor! - Son Dakika
Güncel

Erdoğan, Sorusuna Cevap Alamayınca Kalabalığa Sitem Etti: Ya Sesiniz Çıkmıyor!

Üsküdar-Ümraniye metrosunun açılış töreni sonrası Ümraniye'de konuşan Erdoğan, iki kez üst üste sorduğu soruya cevap alamayınca kalabalığa "Ya sesiniz çıkmıyor" diyerek sitem etti.

15.12.2017 17:59  Güncelleme: 18:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar- Ümraniye arasında açılan ve ilk kez sürücüsüz trenlerin çalışacağı metro hattının açılışını gerçekleştirdi.

"İÇ ÇATIŞMA SENARYOLARINI ETKİSİZ HALE GETİRDİK"

Erdoğan, Üsküdar'daki ilk açılış töreninin ardından ilk seferle Ümraniye'ye gitti. Burada toplanan vatandaşlara da seslenen Erdoğan, Türkiye'nin geçirdiği değişimleri ve kısa sürede geldiği konumu anlattı.

"Türkiye,kendisine açıkça yöneltilen dış tehditler karşısında ne kadar sağlam bir duruş gösterebiliyorsa, milletimizi içeriden çökertmeye yönelik oyunlara da o derece zayıftı" diyen Erdoğan, AK Parti hükümetlerinin ülkeye en büyük en büyük hizmetinin tür iç çatışma senaryolarını etkisiz hale getirmek olduğunu söyledi.

SORUSUNA CEVAP ALAMADI

Son dört yıldan beri milletin farklı kesimlerini devletine, hükümetine karşı tahrik etmeye yönelik sayısız tezgah kurulduğunu belirten Erdoğan konuyu Kudüs meselesine getirerek "Şimdi kardeşlerim, benim sizden isteğim şu: Önümüzde biliyorsunuz bir Kudüs var. Kudüs'e karşı bir olacağız, iri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız. Çünkü, unutmayın, İslam dünyası nereye bakıyor? Nereye bakıyor?" diye sordu.

KALABALIĞA SİTEM: YA SESİNİZ ÇIKMIYOR!

Ancak kalabalıktan güçlü bir karşılık gelmeyince Erdoğan "Ya sesiniz çıkmıyor, nereye bakıyor?" diye sitem etti. Yine istediği güçlü cevabı alamayınca da "Türkiye'ye bakıyor" diyerek sorusunu kendisi cevapladı.

Erdoğan, kısa bir süre daha vatandaşlara seslendikten sonra konuşmasına son verdi.





Erdoğan, Sorusuna Cevap Alamayınca Kalabalığa Sitem Etti: Ya Sesiniz Çıkmıyor!

Son Dakika Güncel Erdoğan, Sorusuna Cevap Alamayınca Kalabalığa Sitem Etti: Ya Sesiniz Çıkmıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement