Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Suriye'deki Gelişmeler, Gerek Tel Rıfat Gerek Münbiç Olsun, İstenilen... - Son Dakika
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Suriye'deki Gelişmeler, Gerek Tel Rıfat Gerek Münbiç Olsun, İstenilen...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Suriye'deki gelişmeler, gerek Tel Rıfat gerek Münbiç olsun, istenilen istikamette henüz gelişmiyor.

25.07.2018 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan: " Suriye'deki gelişmeler, gerek Tel Rıfat gerek Münbiç olsun, istenilen istikamette henüz gelişmiyor. Şu anda istenilen istikamette gelişmiş olan tek yer Afrin'dir, Cerablus'tur, El Bab'dır."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Suriye'deki Gelişmeler, Gerek Tel Rıfat Gerek Münbiç Olsun, İstenilen... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • AK Parti Sakarya İl İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi
    10:49 AK Parti Sakarya İl İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

    Sakarya'da AK Parti'nin aylık il istişare ve değerlendirme toplantısı, Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, mahalli idareler seçimleri sonrası değerlendirmeler, sürdürülen ve planlanan çalışmalar, teşkilat çalışmaları, şehir genelinde tamamlanan ve devam eden yatırımlar ele alındı. Başkan Tever, birlikteliğin güçlendirilmesi ve şehrin hedeflerine ulaşması için çalışmaların sürdürüleceğini belirtti.

  • Kocaeli'de Mahalle Muhtarı Gençlerin Uyuşturucu Kullanımına Karşı Mücadele Ediyor
    10:47 Kocaeli'de Mahalle Muhtarı Gençlerin Uyuşturucu Kullanımına Karşı Mücadele Ediyor

    Kocaeli'de ilk defa mahalle muhtarı seçilen Selçuk Marul, gençlerin uyuşturucu kullanması muhtemel olan binanın girişine duvar örerek ve çalılık alanı dümdüz ederek çalışmalarına başladı. Marul, gençleri uyuşturucu bataklığından kurtarmayı hedefliyor.

  • Ankara'da Mansur Yavaş, AKP adayını geride bıraktı
    10:46 Ankara'da Mansur Yavaş, AKP adayını geride bıraktı

    Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayları Mansur Yavaş ve Turgut Altınok'un ilçelerde aldıkları oy oranları belli oldu. Yavaş, 25 ilçenin 20'sinde Altınok'u geride bıraktı.

  • Söğüt Belediye Başkanı Ferhat Durgut, su sorununu çözmek için çalışmalara başladı
    10:44 Söğüt Belediye Başkanı Ferhat Durgut, su sorununu çözmek için çalışmalara başladı

    Söğüt Belediye Başkanı Ferhat Durgut, su sorununu çözmek için ilçedeki su kaynaklarını inceledi ve tüm imkanların seferber edileceğini belirtti.

  • Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'na Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor
    10:44 Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'na Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor

    Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'na yapılan tebrik ziyaretleri yoğun bir katılımla devam ediyor. Siyasi parti temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar, Başkan Bakkalcıoğlu'nu ziyaret ederek seçilmesinden dolayı tebrik etti ve başarılar diledi. Başkan Bakkalcıoğlu da ziyaretlerden memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti.

  • Edirne'nin Lalapaşa ilçesinde 12 düzensiz göçmen yakalandı
    10:39 Edirne'nin Lalapaşa ilçesinde 12 düzensiz göçmen yakalandı

    Edirne'nin Lalapaşa ilçesinde İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, yurda yasa dışı yollarla girdiği belirlenen Libya, Filistin, Pakistan, Suriye ve Mısır uyruklu 12 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmen kaçakçılığı yaptığı iddia edilen şüpheli gözaltına alındı ve düzensiz göçmenler İl Göç İdaresi Müdürlüğüne gönderildi.

  • Ali Kemal Derin, başkan yardımcılarını atadı
    10:33 Ali Kemal Derin, başkan yardımcılarını atadı

    31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından halkın teveccühüyle belediye başkanlığı görevine başlayan Ali Kemal Derin yeni dönemde kendisine yardımcılık görevini üstlenecek isimleri de belirledi. Buna göre Belediye Meclis üyeleri Aziz Solmaz ve İrfan Güleç, başkan yardımcılığı görevlerine atandı.

  • Selçuk Belediye Meclisi'nde Komisyon Üyeleri Belirlendi
    10:31 Selçuk Belediye Meclisi'nde Komisyon Üyeleri Belirlendi

    Selçuk Belediye Meclisi nisan ayı toplantısında Esnaf Masası kurulması talebi gündeme alındı. Ayrıca, diğer komisyon üyeleri de belirlendi.


Advertisement