Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkmenistan'da Tarafsızlık Konferansı'na Katıldı 2 - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkmenistan'da Tarafsızlık Konferansı'na Katıldı 2

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkmenistan\'da Tarafsızlık Konferansı\'na Katıldı 2

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkmenistan'da Tarafsızlık Konferansı'na katıldı -Liderler aile fotoğrafı çektirdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkmenistan'ın tarafsızlığının 20. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Türkmenistan Sanayi ve Ticaret Odasında düzenlenen 'Tarafsızlık Konferansı'na katıldı.

12.12.2015 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkmenistan'da Tarafsızlık Konferansı'na katıldı

-Liderler aile fotoğrafı çektirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkmenistan'ın tarafsızlığının 20. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Türkmenistan Sanayi ve Ticaret Odasında düzenlenen 'Tarafsızlık Konferansı'na katıldı. Konferans öncesi Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhammedov, konuklarını tek tek karşıladı. Ardından toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Aşkabat programında Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş eşlik ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konferans çerçevesinde başta Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov olmak üzere muhataplarıyla ikili görüşmeler yapacak.

Türkmenistan'ın tarafsızlığının en üst seviyede kutlandığı konferansa, çok sayıda ülke ve uluslararası örgüt temsilcisi katılıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkmenistan'da Tarafsızlık Konferansı'na Katıldı 2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement