Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ülkemiz İçindeki ve Dışındaki Tüm Fetö'cülere Sesleniyorum Artık Sonunuz... - Son Dakika
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ülkemiz İçindeki ve Dışındaki Tüm Fetö'cülere Sesleniyorum Artık Sonunuz...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ülkemiz içindeki ve dışındaki tüm FETÖ'cülere sesleniyorum artık sonunuz geldi.

09.01.2019 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ülkemiz içindeki ve dışındaki tüm FETÖ'cülere sesleniyorum artık sonunuz geldi. Gidecek yeriniz atacak adımınız kalmadı. Önünde sonunda elebaşınız da gelecek"

-"Kapitalizm orman neyim var her şeyi süpürüyor. Bizim medeniyetimiz neyi gösteriyorsa öyle yapalım. Toprağa yakın mimariyi ön plana çıkaracağız"

-"Yüzyıllar geçti biz Mimar Sinan'ın yapılarıyla övünüyoruz. Bizde öyle eserler ortaya koyalım ki torunlarımızın torunları bunu görsün"

-"Asıl tehlike içimize sızmış düşmanlar. FETÖ terör örgütü son zamanların en son örneğidir. Önce 17-25 Aralık'ta sonra 15 Temmuz'da bu alçakları durdurduk. FETÖ'nün milletimize saldırısına değil de, aldığımız önlemlere darbe diyenler oldu. Devlet görevlilerini durdurmak için akıl almaz yöntemlere başvuruyorlar. Yaptıklarınızın cezasını parmaklıkların arkasında çekeceksiniz"

ANKARA - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Yerel Yönetimler Sempozyumu'nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ülkemiz İçindeki ve Dışındaki Tüm Fetö\'cülere Sesleniyorum Artık Sonunuz...
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Ülkemiz İçindeki ve Dışındaki Tüm Fetö'cülere Sesleniyorum Artık Sonunuz... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement