Cumhurbaşkanı'ndan İlginç Randevu Talebi Bu Kez Ağaç Dallarına Takıldı - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı'ndan İlginç Randevu Talebi Bu Kez Ağaç Dallarına Takıldı

Cumhurbaşkanı\'ndan İlginç Randevu Talebi Bu Kez Ağaç Dallarına Takıldı

Bursa'da geliştirdiği bir projeyi Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e anlatmak için randevu istediği Çankaya Köşkü'nden yanıt alamadığını söyleyen 32 yaşındaki Murat Erol, çareyi Cumhurbaşkanım Abdullah Baba. Murat Erol Projelerine Hak ve Destek istiyor yazılı mesajı balonlara bağlayıp uçurarak göndermekte buldu.

08.02.2014 11:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da geliştirdiği bir projeyi Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e anlatmak için randevu istediği Çankaya Köşkü'nden yanıt alamadığını söyleyen 32 yaşındaki Murat Erol, çareyi Cumhurbaşkanım Abdullah Baba. Murat Erol Projelerine Hak ve Destek istiyor yazılı mesajı balonlara bağlayıp uçurarak göndermekte buldu. Balonların ağacın dalına takılması sonucu hayal kırıklığına uğrayan Erol Benim bu randevuyu alamayacağım anlaşıldı diyerek eylemine son verdi.

Bursa'nın merkez Osmangazi İlçesi Nalbantoğlu Mahallesinde oturan turizm ve otomotiv işi ile uğraştığını Murat Erol, polis ve jandarmaya işlenen suçların soruşturmasında kolaylık sağlayacağını söylediği Sorgu Teknikleri adını verdiği projeyi Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e anlatmak için Çankaya Köşkü'nden randevu istedi. Beklediği randevunun gelmemesi sonucu Murat Erol çareyi, Setbaşı Köprüsü'nün yanındaki Mahver Çay Bahçesi önünde, bu istediğini, Cumhurbaşkanım Abdullah Baba. Murat Erol Projelerine Hak ve Destek İstiyor yazılı bir kağıdı, satın aldığı uçan balonlara bağlayıp, Çankaya Köşkü'ne ulaşması için havaya bıraktı. Erol, yazdığı mesajını taşıyan balonların ağacın dalına takıldığını görünce bir kez daha hayal kırıklığına uğradı. Çok şansızım. Bu randevuyu alamayacağım anlaşıldı diyen Murat Erol daha sonra ayrılarak işyerine döndü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı'ndan İlginç Randevu Talebi Bu Kez Ağaç Dallarına Takıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement