Cumhurbaşkanı Erdoğan: 1500 Liraya Alınmış Bardak Yok - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 1500 Liraya Alınmış Bardak Yok

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, yeni yapılan külliye için "değeri 1000 - 1500 lira olan altın varaklı bardak" alındı bilgilerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

03.06.2015 00:18  Güncelleme: 00:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Show Tv'de "Cumhurbaşkanı ile Gündem Özel" programında Melih Altınok'un gündeme ilişkin sorularını cevaplandırdı. Sunucu Altınok'un, "Ben bardaktan su içiyorum geldiğimden beri. Bu bardaklar muhalefet tarafından konu edildi. Bardakların fiyatının ne kadar olduğu konuşuldu. Bu bardaklar o konuşulan altın kaplı bardaklar bunlar mıdır? Şu elimizdeki bardakların 1000 - 1500 lira olduğu ifade ediliyordu" şeklinde bir soru yöneltti.

"İFADE EDİLEN RAKAMLARA ALINMIŞ BARDAK YOK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Evet bu bardaklar. Fakat bunlar benim aldığım bardaklar değil. Bunlar geçmişten kalmış demirbaşa kayıtlı bardaklardır. Bunların hepsi Çankaya'dan buraya gelen eşyalardır. Hepsi demirbaşta kayıtları olan eşyalardır. Şu anda biz demirbaş kaydında ne varsa onları kullanıyoruz. Onun dışında tabak, çanak vs. geldiğimden beri almış değilim. Ve o ifade edilen rakkamlarla alınmış bardak da yok." dedi.

MİT TIR'LARI KONUSU

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MİT TIR'larıyla ilgili çıkan haberlerin sorulması üzerine "Tekrar tam seçimin son haftasına girerken ismini zikrettiğiniz gazete ve o ismini zikrettiğiniz şahıs ki geçmişin malum takımlarından birisidir ve şu anda bunu gündeme getirmesinin tek sebebi tekrar ülkeye zarar vermek. Kaldı ki bu yargıda şu anda, süreci devam ediyor" dedi.
Algı operasyonu yapıldığını belirten Erdoğan, "Şu anda Suriye'de ölümle korkutulan, bombalarla korkutulan ve ülkemize kaçan 1 milyon 700 bin Suriyeliyi burada bakan onlara her türlü imkanı veren biz değil miyiz? Aynı şekilde Irak'tan 300 bin insanı şu anda barındıran biz değil miyiz? Biz nasıl teröre destek veriyoruz ki, Suriye'nin o zalim rejiminden kaçanları Irak'ta aynı şekilde bunları bu ülkede besleyelim. Dünyanın hiçbir yerinde şu anda bu tür zulümlerden kaçıp da onlara bakan onları besleyen bir başka ikinci ülke yok. Bunu sadece Türkiye yapıyor" ifadelerini kullandı.

BANK ASYA'YA EL KONULMASI

Erdoğan Bank Asya'nın TMSF'ye devredilmesiyle ilgili "Orada meşru olmayan yollarla nasıl paralar toplandı ve nasıl böyle bir yapı, finans sektöründe ayakta tutuldu, şimdi bu ortaya çıktı. Suistimaller ortaya çıktı, BDDK nihayetinde, TMSF'nin teftiş raporları neticesinde kararını verdi, tabii bu kararın neticesinde de TMSF'ye devredildi. Bu süre 1,5 yıl sürdü. Eğer hukuk içerisinde bu olmamış olsa, zaten 1,5 yıl önce hemen anında el konulurdu ama bir hukuki süreç takip ediliyor ve bu hukuki süreçte de en sonunda buraya gelindi, şimdi artık TMSF burayı yürütüyor" şeklinde konuştu.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasından satır başları:

Her şeyden önce MİT devletimizin şu anda en özel diyebileceğimiz bir teşkilatı. Bu teşkilatın hassas görevleri var. Bu görevleri yerine getirirken kimler nereye kadar buraya müdahale edebilir, bunların hepsi kanunlarla belirlenmiştir. Bu tür bir şeyde başbakanın her şeyden önce müşteşara falan herhangi bir müdahale olacağı zaman bundan haberi olması lazım, izninin olması lazım. Bu olayla ilgili olarak MİT araçları olduğu halde, bunlara müdahale etme yetkisi yok. Böyle bir yetki olmadığı halde burada MİT'in TIR'larına çok farklı bir alanda bir müdahale söz olmuştur. Bunun uluslararası alanda Türkiye'ye karalama kampanyası, bunlar var. Peki bunun arkasında kim var? Burada bir üst aklın olduğuna inanıyorum. Bu üst aklın kullandığı kim paralel yapı. Paralel yapı burada da devreye girdi. Neticesinde şu anda hepsi dökülmeye başladı. Bunlar konuşuldu. Gazetelerde, televizyonlarda yer aldı.

"SÜREÇ DEVAM EDİYOR"

Tekrar tam seçimin son haftasına girerken ismini zikrettiğiniz gazete ve o ismini zikrettiğiniz şahıs ki geçmişin malum takımlarından birisidir ve şu anda bunu gündeme getirmesinin tek sebebi tekrar ülkeye zarar vermek. Kaldı ki bu yargıda şu anda, süreci devam ediyor. Savcılar, hakimlar vs. yargılanıyor. Şu anda tutuklu olanlar var. Böyle bir sürecin içerisinde sen kalkıyorsun böyle bir başlık atıyorsun. Bu başlığı atman bile bana göre hem ülkeye bir ihanettir hem de bunun nereye gideceği konusunda sen bu kararı neye göre veriyorsun? Paralel yapının dediği istikamette bunu kullanıyor. Bizler o zaman da söyledik. Bizler Bayırbucak Türkmenlerine her türlü insani, lojistik desteği veriyoruz.

Biz Bayırbucak Türkmenlerine her türlü insani, lojistik desteği veriyoruz. Bunu da vermeye devam edeceğiz dedik. Bayırbucak Türkmenlerinin ileri gelenlerinin yaptığı açıklamalar var. Daha ileri gideceğim, MHP'li bir milletvekili arkadaşımız o da Bayırbucak Türkmenleriyle ilgilenirdi, gerek bana gerek Ahmet Bey'e teşekkürleri vardır. Suriye'de rejim onların da üzerine geliyor. O bölgede Bayırbucak Türkmenleri var. Bunlar Türkiye'de hükümeti son dönemlerde şahsımı terör örgütlerine destek veriyormuşuz itham etmesine noktasına gittiler. Bir algı operasyonu. Bunu kim adına yapıyorlar o da belli.

MHP'nin bu tür şeylerde milli bir meselesi yok. MHP milliyetçilik derken kafatası milliyetçiliği yapıyor. MHP'nin yaptığı milliyetçilik bu ülkenin kalkınmasına yönelik bu ülkenin uluslarası camiada bir yer edinmesine yönelik değil.

"BUNU SADECE TÜRKİYE YAPIYOR"

Şu anda Suriye'de ölümle korkutulan, bombalarla korkutulan ve ülkemize kaçan 1 milyon 700 bin Suriyeliyi burada bakan onlara her türlü imkanı veren biz değil miyiz? Aynı şekilde Irak'tan 300 bin insanı şu anda barındıran biz değil miyiz? Biz nasıl teröre destek veriyoruz ki, Suriye'nin o zalim rejiminden kaçanları Irak'ta aynı şekilde bunları bu ülkede besleyelim. Dünyanın hiçbir yerinde şu anda bu tür zulümlerden kaçıp da onlara bakan onları besleyen bir başka ikinci ülke yok. Bunu sadece Türkiye yapıyor.

"NEW YORK TIMES BİR GÖREVİ İFA EDİYOR"

(New York Times'ın yayınları) New York Times'ın bu görevi yeni değil. New York Times, Sultan Abdulhamit, Menderes ve Turgut Özal'a da yaptı. Daha sonra bana yaptı. Bu gazete bir görevi ifa ediyor. Bunun arkasında hangi gücün olduğu belli. Bu güce hizmet ediyor. Gezi olaylarında da aynı görevi üstlendi. Aynı görevi BBC, CNN yaptı. Dert Türkiye'yi zayıf düşürmek, Türkiye'yi bölmek parçalamak ondan sonra yutmak. Ama bunu başaramadılar.

PARALEL YAPI

40 yıllık bir yapıyı bir anda silip atamazsınız. Biz bu mücadeleyi hukuk içerisinde vermek zorundayız.

BANK ASYA

Bu sürecin en önemli ayaklarından bir tanesi. Orada meşru olmayan yollarla nasıl paralar toplandığı ve nasıl böyle bir yapı finans sektöründe ayakta tutulduğu şimdi bu ortaya çıktı. Suistimallar ortaya çıktı. BDDK, TMSF'nin teftiş raporları neticesinde kararını verdi. Bu süre 1,5 yıl sürdü. Eğer hukuk içinde olmamış olsa zaten 1.5 yıl önce anında el konulurdu. Bir hukuki süreç takip ediliyor. Bu hukuki süreçte de en sonunda buraya gelindi. Şimdi artık TMSF burayı yürütüyor.

SEÇİM GÜVENLİĞİ TARTIŞMASI

(Doğu'daki seçim güvenliği) Muhtarlar ciddi tehditler alıyor. Buna dayanmayan muhtarlar pes ediyor. Teşkilatın içerisinde öyle bu işe adeta kendini adamış mensuplarımız var ki, onlar da direniyorlar. Buarada valilerimiz, emniyet teşkilatıyla jandarma teşkilatımız da bütün tedbirlerini aldılar. Ne gerekiyorsa bunu sonuna kadar yapacaklar. Burada taviz yok. Bundan önceki seçimlerde görülmeyen bir rahatlık olacaktır. Tam arzu edildiği gibi Batı'da olacağı şekildeki gibi bir havayı yakalayamayacağız.

(Batı'da seçim güvenliği - elektrik kesinti iddiları) Tamimiyle bunların hepsi saçma, yalan, uydurma. Havayı bozmaya yönelik komik iddialar. Enerji noktasında ülkenin çok ciddi bir sıkıntısı yok. Batı'da bütün bu kaynaklar çok çok güçlü.

"YENİLGİYE ERKEN BAHANE UYDURMAYA ÇALIŞIYORLAR"

Bunlar yenilgiye erken bahane uydurmaya çalışıyorlar. Herhalde yaptıkları anketlerde onu görüyorlar, şimdiden bahaneyi uyduruyorlar. Yarın da biz demedik mi diyecekler. Böyle bir şey söz konusu değil. Barajı aşarsa aşar. Bir cumhurbaşkanı olarak bundan raharsız değilim. Ama barajın altında kaldığı zaman birileri illaki endişeye kapılıyor ki? Barajı aşmak da var, aşmamak da var. Milli iradeye saygı nedir bunu öğrenebilmiş değiller. Bu parti parlamentoda var mıydı, vardı. Şimdi neyin hesabı yapılıyor? Dert şu andaki iktidar partisinden oy ne kadar oy çalınabilir. Buna yönelik bir çalışma. Bazı şeyleri açık net konuşmam lazım. Bir taraf da iktidar partisi var, bunun karşısında da diğer partiler var. Yapılan mücadele buna yönelik.

KOALİSYON TARTIŞMALARI

Şimdi bir şeyi daha konuşuyorlar. Biz filanca partiyle koalisyon yaparız, filancayla yapmayız. Bunların hepsi bugün konuşulacak şeyler değil. Bunlar da aldatmaya yönelik şeyler. Yarın ne olacağı belli olmaz. Geçmişte MHP'nin DSP'yle bir araya gelebilmesi düşünebilir miydi? Yaptılar koalisyonu. Gelmeyiz dedikleriyle, bunlar bir araya gelirler. Bunlara inanmak mümkün değil. Şu anda niye kullanmıyor bu ifadeyi, kullanırsa oylarını kaybeder.

Tek parti iktidarının faydalarını gördük. Koalisyon hükümetinde ne güven ne de istikrar bulabilirsiniz.

BAŞKANLIK SİSTEMİ

Başbakan olarak halktan aldığımız yetkiyi kullanamıyorsunuz. Başkanlık sistemi muhalefetin işine gelmiyor. Yeni Türkiye'yi getirecek yeni bir anayasaya ihtiyaç var. Meydanlar Başkanlık Sistemi için, Yeni Anayasa için, Yeni Türkiye için "evet" diyor. Başkanlık sisteminin geleneklerimize göreneklerimize uygun olması lazım. Konuşalım, tartışalım, nihai kararı veririz.

"O ALIŞTIĞIM ESKİ CANLILIK HAREKETLİLİK YOK"

Biraz hareketlenme var ama ben geçmiş seçimlerdeki heyecanı görmüyorum. O alıştığım eski canlılık, hareketlilik maalesef yok.

ALTIN KLOZET POLEMİĞİ

Bu ülkede siyaset yapanlar, buraya "Kaçak Saray" diyecek kadar densiz bir duruma düşer mi? Kasetle geldiği için bundan lider olmaz. Öyle liderlik kolay elde edilmiyor. Siz burayla ilgili altın kaplı veya altın klozet kapağı dediğiniz zaman ya burayı görmüş olacaksınız ya da sizin klavuzlarınız yanlış. Bu maalesef yanlış klavuzlarla hareket ediyor.

(Gazetelerde çıkan fotoğraflar) Onlar kendi evlerinin klozetlerini de yayınlamış olabilirler. Bu kadar basit. Kendileri villalarda oturuyorlar.

Bunun bundan önce de birçok yalanları var. Ben bunun yalanları çok düzeltmeye çalıştım ama mukayese edemezsiniz. Dürüstlük siyasetin en önemli limanıdır.
Yurt gezilerine çıkmama yasal hiçbir engel yoktur. Milletimize yardımcı olmamız gerene bir makamdayız. Nereyi ayağa kaldırırlarsa kaldırsınlar, hukuk içinde bunlarla mücadele etmeye devam edeceğiz.

Yasin Börü'yü şehit eden zihniyete bu 200 aydın nasıl destek veriyor. Bir kınamada bulundular mı?

ÇÖZÜM SÜRECİ

Biz açılım sürecini başlattığımızda HDP diye bir şey yoktu. Maskeli tipler olduğu sürece çözüm süreci tehdit altındadır.

"DEMİRTAŞ SAMİMİYSE..."

( Mısır'daki darbe süreci) Demirtaş samimiyse çağrı yapmasına gerek yok. Mısır'a kimi gönderecekse göndersin.

Benim bir darbeciyle aynı masada oturmam mümkün değil. Sisi ile aynı masaya oturmam.

(Cumhurbaşkanlığı Sarayı tartışması) Çankaya Köşkü'nden gelen demirbaşlar haricinde herhangi bir şey almış değilim.

7 HAZİRAN SEÇİMLERİ

Bir defa bu seçimle beraber hükümet bir güven oylaması, en geniş anlamda bunu yapmış olacak. Çünkü halkın güvenoyu vermesi hiçbir şeyle mukayese edilmez. Bu güvenoyunu hükümet aldığı andan itibaren, kurulacak hükümetle birlikte işe adeta sıfırdan başlıyormuş gibi çok daha farklı bir heyecanla, coşkuyla başlamış olacak. Tabii çok ciddi manada bir kadro değişikliğine ben gittiklerini görüyorum, bununla birlikte de tabii burada oluşacak yeni bir ekiple, yeni bir hizmet kervanıyla Türkiye yoluna devam edecektir. Burada bütün mesele, bu güvenoyunu halktan alabilmek, aldığı anda mevcut hükümet çok daha güçlü yürüyecektir. Ben doğrusu bu noktadaki tabii değerlendirmede bir yere kadar, ama bir koalisyon şeyi zaten düşünmüyorum. Yani gittiğim yerlerde, meydanlarda falan böyle bir hava esmiyor, böyle bir hava da zaten yok.

Yüksek katılımlı bir seçim olmasını ümit ediyorum. Bunu başaralım ki, milli irade tam teşekkül etsin.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 1500 Liraya Alınmış Bardak Yok
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan: 1500 Liraya Alınmış Bardak Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (69)

  • memet: ölümüne tayyip 3 62 Yanıtla
  • ANKANKANK: 20 MİLYONUN CUMHURBAŞKANI.. 30 7 Yanıtla
  • NORŞİNLİ ŞİYAR: IIII. ABDULHAMID sin sen tayyip büyük adamsin 6 21 Yanıtla
  • ...: Millet inanmıyor artık sana. 15 6 Yanıtla
  • tarafsiz: YARALARI OLANLAR KAN AĞLIYOR .... GEÇMİŞI UNUTMAYINNNN ... ŞEREFLI YORUMLAR YAPINNNN ... LANNNNN 12 YIL ONCE NE ALABILIYORDUNN ?? ALMAK ICIN KAÇ SAAT KUYRUK BEKLIYORDUNN ?? SIZIN ISINIZE GELMIYOR .. SANDIKLARA GIDECEGIZZZZ VEEEEE MHP CHP HDP VB. SEHSINI SANDIGA GOMECEGIZZZZZZ !... 6 13 Yanıtla
  • SENİDE BİRİLERİ ÇIKIP YARGILAYACAK MERAK ETME: SENİ TOPRAK BİLE KABUL ETMEYECEK BU HALKA ÇEKTİRDİĞİN ÇİLELER GENÇLERİ BİR BİRİNE DÜŞÜRDÜN MEMLEKETİ MAHVETTİN HARAMİLİK HARAMZADELİK YAPTINIZ KENDİNİ BU MEMLEKETTE HAKTAN HUKUKTAN ÜSTÜN SANDIN AMA BU YAPTIĞIN SENİN RESMEN VATAN HAİNLİĞİ TAYYİP ERDOĞAN VATAN HAİNLİĞİNİN CEZASI BU ÜLKEDE SEN DAHA İYİ BİLİRSİN SENDE HESAP VERECEKSİN BİRGÜN. 10 5 Yanıtla
  • Alp alparslan : Milletin hakkı haram zıkkım olsun çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıksın haramzadeler 14 1 Yanıtla
  • Dicle firat: Yemezler 14 0 Yanıtla
  • vatansever: Nankörler akp giderde diğerleri gelirse sürünürsünüz ülke elden gider aklınızı kulanın 2 11 Yanıtla
  • FAROZLİ: SAYIN CUMHURBAŞKANIM. BİR DEVRİN SONUNA GELİYORSUN. ARTIK GİDİCİSİN. ELİNDEN OYUNCAKLARIN ALIN INCA NE YAPACAKSIN ÇOK MERAK EDİYORUM. ALLAHIN SELAMETİ ÜZERİNE OLSUN İNŞALLAH. ALLAH HŞDAYET VERSİN. 12 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Hazine ve Maliye Bakanlığı: Ülke İş birliği Çerçevesi iddiaları asılsız
    16:43 Hazine ve Maliye Bakanlığı: Ülke İş birliği Çerçevesi iddiaları asılsız

    Hazine ve Maliye Bakanlığı, Dünya Bankası ve Türkiye arasındaki beş yıllık iş birliğinin yol haritası niteliğindeki Ülke İş birliği Çerçevesi dokümanına ilişkin sosyal medyada dolaşan iddiaların asılsız ve mesnetsiz olduğunu bildirdi. Dünya Bankası kaynakları proje amacının dışında kullanılmıyor ve kredilerin İstanbul sözleşmesi ve LGBT ile ilişkisi bulunmamaktadır.

  • Alanya'da çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü
    16:43 Alanya'da çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü

    Antalya'nın Alanya ilçesinde bulunan bir iş yerinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Yangın nedeniyle iş yerinde maddi hasar meydana geldi.

  • Erzurum'da ETÜ'nün ev sahipliğinde futsal grup birinciliği maçları başladı
    16:41 Erzurum'da ETÜ'nün ev sahipliğinde futsal grup birinciliği maçları başladı

    Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) ev sahipliğinde düzenlenen futsal grup birinciliği maçlarına 6 üniversiteden 9 takım katılıyor. Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen müsabakalarda, Atatürk Üniversitesi, Erzurum Teknik Üniversitesi, Gümüşhane Üniversitesi, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, Muş Alparslan Üniversitesi ve Karadeniz Teknik Üniversitesi takımları grup birinciliği için mücadele edecek.

  • İncesu ilçesinde Turizm Haftası kapsamında gezi düzenlendi
    16:39 İncesu ilçesinde Turizm Haftası kapsamında gezi düzenlendi

    İncesu ilçesinde Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında turizm sektörü temsilcileri, öğrenciler ve medya mensuplarıyla birlikte gezi düzenlendi. İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun liderliğinde gerçekleşen gezi, İncesu ilçesinin tanıtımına katkı sağladı. İncesu Kaymakamı Mustafa Çolak ve Belediye Başkanı Mustafa İlmek tarafından Merzifonlu Karamustafapaşa Külliyesi gezdirilip, tanıtıldı. Programa katılanlar ayrıca Erdemli Vadisi'ni de gezdi.

  • Mimarsinan Ortaokulu Erkek Hentbol Takımı Başkanı Erdem Ural'ı Ziyaret Etti
    16:39 Mimarsinan Ortaokulu Erkek Hentbol Takımı Başkanı Erdem Ural'ı Ziyaret Etti

    Okullararası Küçükler Hentbol Türkiye Şampiyonasında şampiyon olan Mimarsinan Ortaokulu Erkek Hentbol Takımı, Turhal Belediye Başkanı Mehmet Erdem Ural'ı makamında ziyaret etti.

  • Kastamonu Valisi Meftun Dallı: 'Kurumlarımızın devam edecek, ilimizle ilgili bu yıl başlayacak pek çok yatırımları mevcut'
    16:39 Kastamonu Valisi Meftun Dallı: 'Kurumlarımızın devam edecek, ilimizle ilgili bu yıl başlayacak pek çok yatırımları mevcut'

    Kastamonu Valisi Meftun Dallı, depremden etkilenen illere yönelik çalışmalara rağmen Kastamonu'daki projelerin devam edeceğini belirtti. Vali Dallı, ilimizle ilgili bu yıl başlayacak pek çok yatırım olduğunu söyledi.

  • Çorlu Belediye Meclisi'nde Başkan Vekilleri Seçildi
    16:38 Çorlu Belediye Meclisi'nde Başkan Vekilleri Seçildi

    Çorlu Belediye Meclisi'nin nisan ayı olağan toplantısında yapılan seçimde meclis 1. başkan vekilliğine Hasan Toprak, 1. başkan vekilliğine ise Hülya Perin Meriç seçildi. Toplantıda ayrıca yol yapım çalışmalarının devam edeceği açıklandı.

  • Bolu'da Motosikletlilere Yönelik Denetim Yapıldı
    16:35 Bolu'da Motosikletlilere Yönelik Denetim Yapıldı

    Bolu'da, İzzet Baysal Caddesi'nde araç trafiğine kapalı olan caddeyi kullanan motosiklet sürücülerine yönelik denetim gerçekleştirildi. İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, motosikletlerin evrakları kontrol edildi ve sürücülere caddenin sadece yayalar için olduğu hatırlatıldı. Uygulama sonucunda bazı motosiklet sürücülerinin ara sokaklara kaçtığı tespit edildi.

  • Sancaktepe Belediyesi ile ilgili tartışmalar devam ediyor
    16:35 Sancaktepe Belediyesi ile ilgili tartışmalar devam ediyor

    AK Parti'den CHP'ye geçen ve 'lüks başkanlık katı' iddialarıyla gündeme gelen Sancaktepe Belediyesi ile ilgili tartışmalar devam ediyor. Eski başkan İsmail Erdem, yapılan eserlerin halka hizmet amacıyla yapıldığını belirterek, mevcut başkan Alper Yeğin'e yükleniyor. Belediyenin borcu ise 2 milyar TL'ye dayanmış durumda.

  • İzmit'te bir iş yerinin deposunda yangın çıktı
    16:34 İzmit'te bir iş yerinin deposunda yangın çıktı

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, bir iş yerinin deposunda çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Kadıköy Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda, 8 katlı apartmanın zemin katında faaliyet gösteren bir firmanın yetkili servisine ait içerisinde elektronik malzemelerin bulunduğu depoda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın nedeniyle yoğun duman oluştu. İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Apartman tedbir amaçlı boşaltıldı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, hasar gören depo kullanılamaz hale geldi.

  • KOÜ Dans Grubu Üyesi Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti
    16:34 KOÜ Dans Grubu Üyesi Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

    Kocaeli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinden Meryem Tuana Bozkurt, Malatya'nın Darende ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Dans grubu üyeleri, Bozkurt'un ölümüyle büyük üzüntü yaşarken, Rektör Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk de başsağlığı mesajı yayımladı.

  • Saray ilçesinde uyuşturucu operasyonu: 1 şüpheli gözaltına alındı
    16:33 Saray ilçesinde uyuşturucu operasyonu: 1 şüpheli gözaltına alındı

    Saray ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ayaspaşa Mahallesi'nde bir evde uyuşturucu madde ticareti yapıldığı bilgisine ulaştı. Şüphelinin adresinde yapılan aramada bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyon kapsamında O.D. isimli şüpheli gözaltına alındı.


Advertisement