Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Bay Kemal Hastanelerde Tedavi, Ameliyatlar Durdu mu Durmadı mı... - Son Dakika
Politika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Bay Kemal Hastanelerde Tedavi, Ameliyatlar Durdu mu Durmadı mı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Bay Kemal hastanelerde tedavi, ameliyatlar durdu mu durmadı mı gel de Isparta'da şehir hastanesine bak" " Yalan olur da böylesi de olur mu? ya bu ne vicdansızlık.

12.10.2018 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Bay Kemal hastanelerde tedavi, ameliyatlar durdu mu durmadı mı gel de Isparta'da şehir hastanesine bak"

" Yalan olur da böylesi de olur mu? ya bu ne vicdansızlık. Atıyorsun da bari dikkatli at "

"3 kuruş fazla kazanmak adına ahlakını, erdemini, karakterini tezgaha koyan şahsiyet fukaraları olabiliyor."

" Kimisi bunu döviz kurunu bahane ederek etiketler üzerinden yapıyor, kimisi meclis kürsülerinden karamsarlık pompalayarak yapıyor"

ISPARTA - 15 temmuz demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'ndaki toplu açılış töreninde konuştu.Erdoğan, konuşmasında hastanelerde ameliyatların durdurulduğunu iddia eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi.

2023 hedeflerine kadar durup dinlenmeyeceklerini kaydeden Erdoğan, " Ana muhalefetin başındaki zat, Ispartalı onu iyi tanır, çok iyi bilirsiniz biliyorum. Geçenlerde çıkmış eline almış bir kağıt paçavra mecliste konuşuyor. İşte Gazi'deki bir hastaneye oraya talimat gitmiş e artık ameliyatlar yapılmayacak. Bunu gördünüz mü duydunuz mu? Ben zaten onun ne mal olduğunu biliyorum. Onu ben nereden tanırım onu ben SSK'nın başında olduğu zamandan tanırım. SSK'yı nasıl çökerttiğini gayet iyi bilirim. Yaş olarak benim jenerasyonumda onlarda onu çok iyi bilir. Hastane kuyruklarında vatandaşımın nasıl beklediğini çok iyi biliriz. Bunlar ölüleri bile rehin aldılar, hastanelerin morglarına koydular. Bunlar böyle adamlar yav. Bay Kemal hastanelerde tedavi, ameliyatlar durdu mu durmadı mı gel de Isparta'da şehir hastanesine bak. Yahu yalan olurda böylesi de olur mu? ya bu ne vicdansızlık. Yav atıyorsun da dikkatli at. En güçlü olduğumuz alandan bizi vuracağını zannediyor, vah zavallı vah.

Sen bittin, bittin, sen tükendin yapacağın bir şey yok. İnşallah benim aziz milletim Mart 2019 seçimlerinde ana öyle bir ders verecek ki bir daha belini doğrultamayacaksın."dedi.

Şimdiden bunun hazırlıklarına başlayacaklarını dile getiren Erdoğan, " Bugün Isparta'da konuşuyoruz Türkiye dinliyor. Şu yalana bak ya ameliyatlar yasaklanmış. Böyle vicdansızlılık olur mu? Yav biz hastanelerde ilacından, ameliyatından her şeyde seferberlik ilan etmişiz, en ufak tavizimiz yok sen diyorsun ki 'ameliyatlar durdu". Yalana bak.Senin SSK' Genel Müdürü olduğun zamanda bir röntgen çektirmek için 8 ay sonraya gün veriliyordu. Bizim hastanelerimizde MR, tomografiye kadar her şeyle hastanelerimiz donatıldı." diye konuştu.

"Her dönemin vatanperverleri olduğu gibi bu tür fırsatçıları da var" diyen Erdoğan, " Mart yerel seçimlerine iyi hazırlanacağız. Sadece Isparta değil tüm Türkiye'de bu CHP'ye hele hele Bay Kemal'e haddini farklı bildirmemiz gerekir. Bunu yapacağınıza inanıyorum. Onun için telefon diplomasisini çok iyi çalıştıralım. Bu süreç içinde aynı Bay Kemal gibi en ufak bir dalgalanmayı ranta çevirmek için pusuda bekleyen simsarlara rastlanabiliyor. 3 kuruş fazla kazanmak adına ahlakını, erdemini, karakterini tezgaha koyan şahsiyet fukaraları olabiliyor. Kimisi bunu döviz kurunu bahane ederek etiketler üzerinden yapıyor, kimisi meclis kürsülerinden karamsarlık pompalayarak yapıyor.Bir tarafta gerektiğinde canını veren vatanperver millet var, diğer tarafta ülkemizin her meselesini istismar etmeyi alışkanlık haline getiren ana muhalefetimiz var. Herkesin gözü önünde yaşanan bir hadiseyi siyasi rant devşirmek için eğip büken Ispartalı kardeşlerimizin deyimiyle, memleketin üzerine acı sakız gibi yapışan bir ana muhalefete sahibiz."ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Bay Kemal Hastanelerde Tedavi, Ameliyatlar Durdu mu Durmadı mı...
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: 'Bay Kemal Hastanelerde Tedavi, Ameliyatlar Durdu mu Durmadı mı... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Mehmet Levent Bayraktar'ın cenazesine katıldı
    15:10 CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Mehmet Levent Bayraktar'ın cenazesine katıldı

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin TBMM Grup Müdürü Mehmet Levent Bayraktar'ın cenazesine katıldı. Cenaze törenine CHP yöneticileri, milletvekilleri, partililer ve aile yakınları da katıldı. Özel ve eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cenazede bir süre sohbet etti. Bayraktar'ın cenazesi, cuma namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'na götürüldü.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazını Hz. Ali Camisi'nde kıldı
    15:09 Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazını Hz. Ali Camisi'nde kıldı

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar'daki Hz. Ali Camisi'nde cuma namazını kıldı. Erdoğan, camiden çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Valisi, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı, Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı, İstanbul İl Başkanı ve Emniyet Müdürü ile birlikte ayrıldı.

  • Marmaris Ticaret Odası, Yunanistan İzmir Başkonsolosu'nu ziyaret etti
    15:06 Marmaris Ticaret Odası, Yunanistan İzmir Başkonsolosu'nu ziyaret etti

    Marmaris Ticaret Odası yönetimi, Yunanistan İzmir Başkonsolosu Alexandros Kostas'a nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette, kapı vizesi uygulaması ve vize başvuru süreçlerinde yaşanan sorunlar ele alındı. Marmaris Ticaret Odası Başkanı Ayhan, sorunların çözülmesi konusunda destek istediklerini belirtti ve Marmaris ile Rodos arasında ticaretin geliştirilmesine hazır olduklarını ifade etti.

  • Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Başkan Büyükkılıç'ı Tebrik Etti
    15:05 Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Başkan Büyükkılıç'ı Tebrik Etti

    Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, 2024 Yerel Seçimlerinde yeniden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Dr. Memduh Büyükkılıç'ı makamında ziyaret ederek tebrik etti.

  • CHP MYK, Yerel Yönetimler Çalıştayı için toplandı
    15:01 CHP MYK, Yerel Yönetimler Çalıştayı için toplandı

    CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında genel merkezde toplandı. Toplantıda 20-21 Nisan'da yapılacak Yerel Yönetimler Çalıştayı ile ilgili değerlendirmeler yapıldı. Ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP heyeti, TBMM Grup Müdürü Levent Bayraktar'ın cenaze törenine katıldı.

  • Balıkesir'de FETÖ/PDY Üyesi Firari Şüpheli Yakalandı
    15:01 Balıkesir'de FETÖ/PDY Üyesi Firari Şüpheli Yakalandı

    Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan hakkında 7 yıl 6 ay hapis cezası bulunan firari şüpheli, Kepsut ilçesinde yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli, adli işlemlerinin ardından tutuklanarak Balıkesir L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

  • Edremit Belediye Başkanı Şehit Ailelerini Ziyaret Etti
    14:58 Edremit Belediye Başkanı Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

    Balıkesir'in Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, 14-20 Nisan Şehitler Haftası dolayısıyla ilçede ki şehit ailelerini ziyaret ederek bir kez daha acılarını paylaştı. Belediye Başkanı Ertaş, şehitlerin emaneti ailelerle yakından ilgilenerek, onların acılarını paylaştıklarını belirtti.

  • AFAD'da İklim Değişikliği Afet Yönetimi (İDAY) Projesi Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
    14:54 AFAD'da İklim Değişikliği Afet Yönetimi (İDAY) Projesi Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

    AFAD'da gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında, İklim Değişikliği Afet Yönetimi (İDAY) projesinin kapsamı ve amaçları anlatıldı. Toplantıya, proje kapsamında pilot il seçilen Antalya, Trabzon'dan ve çalışma ziyaretlerinin gerçekleştirildiği ülkelerden yetkililer de katıldı. AFAD'ın müdahale konusundaki çalışmalarının yanı sıra risk azaltma çalışmalarının kapsamına da değinilen toplantıda, proje başlangıcından itibaren İklim Değişikliği Afet Yönetimi konusunda AFAD personeline eğitim verildiği, risk analizlerinde bulunulduğu, uyum planları geliştirildiği ve kamuoyunu bilgilendirme çalışmaları yürütüldüğü aktarıldı. Trabzon ve Antalya'dan gelen yetkililer, proje sonucunda kentlerde gerçekleştirilen değişimlere ilişkin sunumlar yaptı.

  • AK Parti Ovacık Belediye Başkanı Ahmet Şahin, ilçede eksik olan eczane ve akaryakıt istasyonu için gerekli görüşmelere başladı
    14:53 AK Parti Ovacık Belediye Başkanı Ahmet Şahin, ilçede eksik olan eczane ve akaryakıt istasyonu için gerekli görüşmelere başladı

    Ovacık Belediye Başkanı Ahmet Şahin, ilçede eksik olan eczane ve akaryakıt istasyonu için çalışmalara başladıklarını belirtti. Şahin, vatandaşların talep ve isteklerini kısa sürede çözmeye çalışacaklarını söyledi.


Advertisement