Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Bay Kemal Hastanelerde Tedavi, Ameliyatlar Durdu mu Durmadı mı... - Son Dakika
Politika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Bay Kemal Hastanelerde Tedavi, Ameliyatlar Durdu mu Durmadı mı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Bay Kemal hastanelerde tedavi, ameliyatlar durdu mu durmadı mı gel de Isparta'da şehir hastanesine bak" " Yalan olur da böylesi de olur mu? ya bu ne vicdansızlık.

12.10.2018 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Bay Kemal hastanelerde tedavi, ameliyatlar durdu mu durmadı mı gel de Isparta'da şehir hastanesine bak"

" Yalan olur da böylesi de olur mu? ya bu ne vicdansızlık. Atıyorsun da bari dikkatli at "

"3 kuruş fazla kazanmak adına ahlakını, erdemini, karakterini tezgaha koyan şahsiyet fukaraları olabiliyor."

" Kimisi bunu döviz kurunu bahane ederek etiketler üzerinden yapıyor, kimisi meclis kürsülerinden karamsarlık pompalayarak yapıyor"

ISPARTA - 15 temmuz demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'ndaki toplu açılış töreninde konuştu.Erdoğan, konuşmasında hastanelerde ameliyatların durdurulduğunu iddia eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi.

2023 hedeflerine kadar durup dinlenmeyeceklerini kaydeden Erdoğan, " Ana muhalefetin başındaki zat, Ispartalı onu iyi tanır, çok iyi bilirsiniz biliyorum. Geçenlerde çıkmış eline almış bir kağıt paçavra mecliste konuşuyor. İşte Gazi'deki bir hastaneye oraya talimat gitmiş e artık ameliyatlar yapılmayacak. Bunu gördünüz mü duydunuz mu? Ben zaten onun ne mal olduğunu biliyorum. Onu ben nereden tanırım onu ben SSK'nın başında olduğu zamandan tanırım. SSK'yı nasıl çökerttiğini gayet iyi bilirim. Yaş olarak benim jenerasyonumda onlarda onu çok iyi bilir. Hastane kuyruklarında vatandaşımın nasıl beklediğini çok iyi biliriz. Bunlar ölüleri bile rehin aldılar, hastanelerin morglarına koydular. Bunlar böyle adamlar yav. Bay Kemal hastanelerde tedavi, ameliyatlar durdu mu durmadı mı gel de Isparta'da şehir hastanesine bak. Yahu yalan olurda böylesi de olur mu? ya bu ne vicdansızlık. Yav atıyorsun da dikkatli at. En güçlü olduğumuz alandan bizi vuracağını zannediyor, vah zavallı vah.

Sen bittin, bittin, sen tükendin yapacağın bir şey yok. İnşallah benim aziz milletim Mart 2019 seçimlerinde ana öyle bir ders verecek ki bir daha belini doğrultamayacaksın."dedi.

Şimdiden bunun hazırlıklarına başlayacaklarını dile getiren Erdoğan, " Bugün Isparta'da konuşuyoruz Türkiye dinliyor. Şu yalana bak ya ameliyatlar yasaklanmış. Böyle vicdansızlılık olur mu? Yav biz hastanelerde ilacından, ameliyatından her şeyde seferberlik ilan etmişiz, en ufak tavizimiz yok sen diyorsun ki 'ameliyatlar durdu". Yalana bak.Senin SSK' Genel Müdürü olduğun zamanda bir röntgen çektirmek için 8 ay sonraya gün veriliyordu. Bizim hastanelerimizde MR, tomografiye kadar her şeyle hastanelerimiz donatıldı." diye konuştu.

"Her dönemin vatanperverleri olduğu gibi bu tür fırsatçıları da var" diyen Erdoğan, " Mart yerel seçimlerine iyi hazırlanacağız. Sadece Isparta değil tüm Türkiye'de bu CHP'ye hele hele Bay Kemal'e haddini farklı bildirmemiz gerekir. Bunu yapacağınıza inanıyorum. Onun için telefon diplomasisini çok iyi çalıştıralım. Bu süreç içinde aynı Bay Kemal gibi en ufak bir dalgalanmayı ranta çevirmek için pusuda bekleyen simsarlara rastlanabiliyor. 3 kuruş fazla kazanmak adına ahlakını, erdemini, karakterini tezgaha koyan şahsiyet fukaraları olabiliyor. Kimisi bunu döviz kurunu bahane ederek etiketler üzerinden yapıyor, kimisi meclis kürsülerinden karamsarlık pompalayarak yapıyor.Bir tarafta gerektiğinde canını veren vatanperver millet var, diğer tarafta ülkemizin her meselesini istismar etmeyi alışkanlık haline getiren ana muhalefetimiz var. Herkesin gözü önünde yaşanan bir hadiseyi siyasi rant devşirmek için eğip büken Ispartalı kardeşlerimizin deyimiyle, memleketin üzerine acı sakız gibi yapışan bir ana muhalefete sahibiz."ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Bay Kemal Hastanelerde Tedavi, Ameliyatlar Durdu mu Durmadı mı...
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: 'Bay Kemal Hastanelerde Tedavi, Ameliyatlar Durdu mu Durmadı mı... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çavdarhisar Köylere Hizmet Götürme Birliği 2024 Yılı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
    08:28 Çavdarhisar Köylere Hizmet Götürme Birliği 2024 Yılı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

    Çavdarhisar ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliği, 2024 yılı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya Kaymakam Abdullah Gedik başkanlığında İl Genel Meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı. Toplantıda, 2024 yılında yapılması planlanan köylerin altyapı çalışmaları hakkında bilgilendirmeler yapıldı ve köylerin diğer ihtiyaçlarının da bütçe imkanları dahilinde karşılanacağı belirtildi.

  • AB Konseyi Başkanı Charles Michel: Türkiye ile olumlu ilişkiler kurmak istiyoruz
    08:20 AB Konseyi Başkanı Charles Michel: Türkiye ile olumlu ilişkiler kurmak istiyoruz

    AB Konseyi Başkanı Charles Michel, Türkiye ile olumlu bir ilişki kurmak istediklerini ve aşamalı, orantılı ve geri dönebilir bir yaklaşım temelinde çalışmak istediklerini belirtti. Michel ayrıca AB liderlerinin İran'a yönelik yeni yaptırımlar uygulama konusunda anlaştığını ve Ukrayna'ya destek konusunda hemfikir olduklarını ifade etti.

  • Hırvatistan'daki seçimlerde iktidar partisi güç kaybetti
    04:15 Hırvatistan'daki seçimlerde iktidar partisi güç kaybetti

    Hırvatistan'da gerçekleştirilen parlamento seçimlerinde iktidar partisi HDZ, seçimleri kazanmasına rağmen güç kaybetti. HDZ'nin oy oranı yaklaşık yüzde 35 olurken, muhalefet partisi SDP'nin oy oranı yaklaşık yüzde 26 oldu. Yeni hükümeti oluşturacak koalisyonun en az 76 vekilin desteğini alması gerekiyor.

  • Hırvatistan'da HDZ Seçimleri Kazandı Ancak Güç Kaybetti
    04:11 Hırvatistan'da HDZ Seçimleri Kazandı Ancak Güç Kaybetti

    Hırvatistan'da gerçekleştirilen parlamento seçimlerinde iktidar partisi HDZ, seçimleri kazanmasına rağmen güç kaybetti. HDZ'nin oy oranı yaklaşık yüzde 35 oldu ve parlamentoda 60 sandalye elde etti. Muhalefet partisi SDP'nin oy oranı ise yaklaşık yüzde 26 oldu ve 42 sandalye kazandı. Yeni hükümeti oluşturacak koalisyon en az 76 vekilin desteğini alması gerekiyor.

  • Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı
    03:53 Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uluslararası Finans Enstitüsü (IIF) tarafından düzenlenen Küresel Görünüm Forumu'nda yaptığı konuşmada, piyasaların ve yatırımcıların genel olarak enflasyonun düşeceği ve Orta Vadeli Program'ın (OVP) sonuç vereceğine inanmaya başladığını ifade etti. Şimşek, OVP'nin güçlü ve güvenilir bir çerçeveye sahip olduğunu belirtirken, enflasyonun düşürülmesinin öncelikli hedefleri arasında olduğunu vurguladı. Ayrıca, Türkiye'nin politika önceliklerini anlatan Şimşek, OVP'nin fiyat istikrarını sağlamayı, rekabetçiliği artırmayı ve yapısal reformları gerçekleştirmeyi amaçladığını söyledi.

  • BBC, Rusya'nın Ukrayna'daki kayıplarının 50 bini aştığını tespit etti
    03:52 BBC, Rusya'nın Ukrayna'daki kayıplarının 50 bini aştığını tespit etti

    Rusya-Ukrayna savaşının ikinci yılında ölü sayısında ilk yıla göre yaklaşık yüzde 25 artış kaydedildi.

  • BBC, Rusya'nın Ukrayna'daki kayıplarının 50 bini aştığını tespit etti
    03:37 BBC, Rusya'nın Ukrayna'daki kayıplarının 50 bini aştığını tespit etti

    Rusya-Ukrayna savaşının ikinci yılında ölü sayısında ilk yıla göre yaklaşık yüzde 25 artış kaydedildi.


Advertisement