Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'nin Üçlü Zirve Öncesi Baş... - Son Dakika
Politika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'nin Üçlü Zirve Öncesi Baş...

IHAAW124621-SIY/14-02-2019- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'nin Üçlü Zirve öncesi baş başa görüşmesi başladı.

14.02.2019 12:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

IHAAW124621-SIY/14-02-2019

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'nin Üçlü Zirve öncesi baş başa görüşmesi başladı. 14.02.2019 12: 46: 21 TSI

NNNN - SOÇİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'nin Üçlü Zirve Öncesi Baş... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Adana'da 54 ruhsatsız silah ele geçirildi, 373 şahıs yakalandı
    09:50 Adana'da 54 ruhsatsız silah ele geçirildi, 373 şahıs yakalandı

    Adana Emniyet Müdürlüğü ve Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen asayiş uygulamalarında bir hafta boyunca 34 ruhsatsız tabanca, 9 ruhsatsız uzun namlulu tüfek ve 2 yarı otomatik tabanca ele geçirildi. Ayrıca, 2 otomatik tabanca, 9 kurusıkı tabanca, 49 şarjör ve bin 394 fişek de bulundu. Uygulamalar sonucunda 316,96 gram narkotik madde, 352 uyuşturucu hap, 18.5 litre kaçak içki ve 11 çalıntı motosiklet de ele geçirildi. Toplamda 373 şahıs yakalanırken, 55 kişi tutuklandı.

  • Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı, turist hedeflerini açıkladı
    09:48 Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı, turist hedeflerini açıkladı

    Turizm Haftası dolayısıyla sektör temsilcilerini ağırlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, ilk 5 yılda Pamukkale'ye gelen turistlerden 1 milyonunu Denizli'de ağırlamayı hedeflediklerini belirtti.

  • İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, yeni dönem için çalışmalara başladı
    09:45 İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, yeni dönem için çalışmalara başladı

    Samsun'un İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdi ve çalışmalara başladıklarını belirtti. Başkan Kurnaz, meclis üyelerine başarılar dileyerek, ilçenin ve şehrin meselelerini birlikte çözeceklerini ifade etti.

  • Ferizli'de muhtarlar toplantısı gerçekleştirildi
    09:43 Ferizli'de muhtarlar toplantısı gerçekleştirildi

    Sakarya'nın Ferizli ilçesinde Kaymakam Hasan Balcı başkanlığında mahalle muhtarlarıyla ilk toplantı düzenlendi. Toplantıda, Ferizli Belediye Başkanı Mehmet Ata, İlçe Jandarma Komutanı Serdar Koç, İlçe Emniyet Amiri Yusuf Kabay ve kurum amirleri de yer aldı. Muhtarlarla gelecek günlerde yapılacak geniş toplantıda sorunlar değerlendirilecek ve birlik beraberlik içinde çalışmalara devam edileceği belirtildi.

  • Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun Oldu
    09:43 Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun Oldu

    Saadet Partisi (SP) Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun, 31 Mart seçimlerinde Melikgazi Belediye Başkan Adayı olmasının ardından görevine iade edildi.

  • İstanbul'da uluslararası suç örgütü üyesi yakalandı
    09:30 İstanbul'da uluslararası suç örgütü üyesi yakalandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da düzenlenen 'Mahzen-27' operasyonuyla kırmızı ve sarı bültenle aranan Kazakistan uyruklu Nurlan Zharımbetov'un yakalandığını açıkladı. Zharımbetov, dolandırıcılık ve hırsızlık suçlarından aranıyordu.

  • Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'na Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor
    09:17 Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'na Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor

    31 Mart Yerel Seçimleri'nde yeniden seçilen Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'na tebrik ziyaretleri sürüyor. Siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar tarafından yapılan tebrik ziyaretleri Başkan Bakkalcıoğlu tarafından teşekkürle karşılandı.

  • Batman'ın Sason ilçesinde ilk kadın muhtar seçildi
    09:15 Batman'ın Sason ilçesinde ilk kadın muhtar seçildi

    Batman'ın Sason ilçesine bağlı Yolüstü köyünden muhtarlığa seçilen Züleyha Avunç, ilçenin ilk kadın muhtarı unvanını aldı. Avunç, köydeki kadınları geziye götürmek için belediye başkanının kapısını çaldı.

  • Anka Haber Ajansı 16 Nisan Salı Gündemi
    09:02 Anka Haber Ajansı 16 Nisan Salı Gündemi

    Asaf Savaş Akat İktisat Ödül Töreni, siyasi partilerin grup toplantıları, İçişleri Bakanı'nın trafik verileri açıklaması, 1 Mayıs programı basın açıklaması, İzmir Gemi Söküm Koordinasyonu'nun basın açıklaması, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısı, YRP Genel Başkan Yardımcısı'nın açıklamaları, İzmir Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısı yapılacak.


Advertisement