Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Meydanlarda Büyük Teveccühün Olduğunu Görüyorum. - Son Dakika
Politika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Meydanlarda Büyük Teveccühün Olduğunu Görüyorum.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Meydanlarda büyük teveccühün olduğunu görüyorum.

12.06.2018 00:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Meydanlarda büyük teveccühün olduğunu görüyorum. Milletimiz işi ikinci tura bırakmadan kararını verecektir"

ANKARA - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Meydanlarda büyük teveccühün olduğunu görüyorum. Milletimiz işi ikinci tura bırakmadan kararını verecektir" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TGRT Haber televizyonunda Gündem Özel programında İhlas Medya Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar'ın sorularına cevap verdi. Son anketlere ilişkin soru üzerine Erdoğan, "Benim bir prensibim var bir defa en büyük kamuoyu araştırması sandığın konulduğu gündür. Milletin orada vereceği karardır. Onun için önceden şu kadar, şöyle olur, bunları konuşmayı isabetli bulmuyorum. Ama meydanlarda büyük teveccühün olduğunu görüyorum. Milletimiz işi ikinci tura bırakmadan kararını verecektir. Bir deneyim söz konusu. 11,5 yılını Başbakanlıkta, 4 yılını da Cumhurbaşkanlığında geçirmiş bir aday var. Diğer tarafta ise bu işlerde uzaktan yakından alakası olmayan adaylar var. Sizler dükkanınızı bir çırağa teslim eder misiniz? Bu iş deneme yanılma metodu ile olmaz" diye konuştu.

Türkiye'nin yeni bir süreç ile artık bir ivme yakalayacağını ifade eden Erdoğan, "İlk çeyrekte Türkiye 7,4'ü yakaladı. Bugün bakıyorum Bay Kemal orada, Malatya'da esnaflara konuşuyor, aldatmaca oynuyor. Bu 7,4 diyor 'sizin cebinize yansıdı mı?' diyor. Olayı böyle değerlendirdiğiniz zaman adama sorarlar bu ülkede yapılan bütün yatırımlar hangi kaynaktan geliyor? Büyümesi olmayan bir ülke olsak siz böyle bir yatırımları yapabilir misiniz? Bunca fakir fukaraya destekler veriliyor, çiftçiye destekler veriliyor. Bu yatırımları neyle yapacaksınız? Eğer büyüme potansiyeliniz olmazsa bunu yapamazsınız. Hindistan'ın arkasından biz ikinci olduk. OECD ülkeleri arasından birinci olduk. Bu çok önemli. Biz bütün bunlarla birlikte geldiğimiz günden bu yana bunlar üniversitelerin ücretsiz olduğunu dahi bilmiyor" şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Meydanlarda Büyük Teveccühün Olduğunu Görüyorum.
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: 'Meydanlarda Büyük Teveccühün Olduğunu Görüyorum. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement