Cumhurbaşkanı Seçimlerine Doğru - Son Dakika
Yerel

Cumhurbaşkanı Seçimlerine Doğru

CHP İl Başkanı Çuhadar: "Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, 5 Ağustos'ta Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi'nde Eskişehir'de yaşayan vatandaşlarla bir araya gelecek"

03.08.2014 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Nihat Çuhadar, cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun 5 Ağustos'ta Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi'nde Eskişehir'de yaşayan vatandaşlarla bir araya geleceğini söyledi.

Çuhadar, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, İhsanoğlu'na 9 partinin destek verdiğini belirterek İhsanoğlu'nun cumhurbaşkanı seçildiğinde Türkiye'de saygı, sevgi, birlik ve bolluk tohumlarının ekileceğini kaydetti.

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İhsanoğlu'na ağır sözler söylediğini savunan Çuhadar, "Bu yaklaşımını ve siyaset tarzını yadırgıyoruz, kınıyoruz. Recep Tayyip Erdoğan alışılmış siyaset tarzını cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de sürdürüyor. Bu siyaset tarzının iki dinamosu var. Kutuplaştırma ve otoriteleşme" dedi.

Çuhadar, cumhurbaşkanı adayı İhsanoğlu'nun, 5 Ağustos'ta Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi'nde Eskişehir'de yaşayan vatandaşlarla bir araya geleceğini bildirdi. - Eskişehir

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement