Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne Doğru - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne Doğru

MHP Narlıdere İlçe Başkanı Metin Keskin,"Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve terör örgütü PKK bu seçimlerde varlık yokluk savaşına girdi.

06.06.2018 19:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Narlıdere İlçe Başkanı Metin Keskin,"Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve terör örgütü PKK bu seçimlerde varlık yokluk savaşına girdi. Bu hainlerin ortak sinsi planlarını bozacağız" dedi.

Keskin, gazetecilere yaptığı açıklamada, FETÖ ve PKK terör örgütünün bu seçimlerde Cumhur İttifakı'nın başarılı olamaması için birlikte çalıştıklarına dikkati çekti.

Örgüt mensuplarının sosyal medya hesapları üzerinden ortak bir tavır belirleyip muhalif gibi görünerek algı çalışması yaptıklarını iddia eden Keskin, özellikle Narlıdere'de FETÖ ve PKK birlikteliğinin gözle görünür hale geldiğini ileri sürdü.

Keskin, "Bu kirli işbirliğinin her geçen gün arttığını görmekteyiz. Buradan tüm yetkilileri ikaz ediyor ve uyarıyoruz. Gerek alan çalışmalarında gerekse sosyal medya hesapları ile terör örgütü üyeleri açıkça faaliyet ve yapılanma içerisinde oldukları duyumları alıyoruz.Yetkililerimiz bu hain örgütün işbirliğine özellikle Narlıdere'de daha dikkatli şekilde araştırmalıdırlar." şeklinde konuştu.

Cumhur İttifakı'nın 24 Haziran'daki başarısının aynı zamanda FETÖ ve PKK'ya ağır bir darbe vurulması anlamına da geldiğini belirtti.

Keskin, "Cumhur İttifakı'nın seçimi önemli farkla kazanması durumunda, FETÖ ve PKK'nın bütün ümit yüklü motivasyonları yerle bir olacaktır. FETÖ ve terör örgütü PKK bu seçimlerde varlık yokluk savaşına girdi. Bu hainlerin ortak sinsi planlarını bozacağız." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement