Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne Doğru - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne Doğru

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi\'ne Doğru

AK Parti Giresun Milletvekili ve adayı Cemal Öztürk, Sabri Öztürk ile milletvekili adayı Serdar Demirkan, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası'nı (GTSO) ziyaret etti.

08.06.2018 21:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Giresun Milletvekili ve adayı Cemal Öztürk, Sabri Öztürk ile milletvekili adayı Serdar Demirkan, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası'nı (GTSO) ziyaret etti.

Cemal Öztürk, ziyarette yaptığı konuşmada, GTSO'nun kentin ekonomik ve sosyal yapısına olan etkisinin önemine değindi.

24 Haziran'da yeni bir sistem ile hizmet yarışına devam etmek istediklerini belirten Öztürk, "Halkımızın teveccühüne güveniyoruz. Yeni dönemde icra Cumhurbaşkanlığı makamında olacak, milletvekillerine ise yasama ve denetim yetkisi ile bölgelerinin sorun ve taleplerinin takibi görevleri verilmiştir. Bizler bu süreçte sizlerin talep ve önerilerine ehemmiyet gösteriyoruz." diye konuştu.

Giresun Güney Çevre Yolu'nun AK Parti iktidarında yapılacağına işaret eden Öztürk, şunları kaydetti:

"Ordu-Giresun Havalimanı yatırımı bizim referansımızdır. Doğu bölgesine OSB ve Samsun'dan Sarp'a kadar bir demiryolu yatırımı olmazsa olmazımızdır. Yine Doğu Karadeniz Bölgesine mutlak büyük bir liman yapılmalıdır. Sayın Bakanımız Nurettin Canikli 16 yılda Giresun'a büyük hizmetler yapılmasına vesile oldu. Cumhurbaşkanımızın kararı ile İstanbul'a geçiş yaptı ama biz yine birlikteyiz."

Sabri Öztürk ise, Giresun'un istek ve taleplerinin hemen hemen aynı olduğuna işaret ederek, "Bizim tek eksiğimiz ortak çalışma kültürüne tam manasıyla sahip olamayışımızdır. Atatürk Stadı'nın olduğu alana Millet Bahçesi yapılması yönünde ortak bir çalışma anında karşılık görmesi bizim daha çok bir araya gelmemiz gerektiğine işarettir. İnşallah bunu önümüzdeki dönemde aşacağız."

GTSO Başkanı Çakırmelikoğlu da, Güney Çevre Yolu yatırım konusunun önceliğine dikkat çekerek, şunları söyledi:

"Bulancak ilçesinde yükselen bir sanayi bölgesi mevcut ve şu an talepler arzın üstüne çıkmıştır. Bu yüzden ilimizin doğu bölgesine mutlak bir OSB yatırımı planlanmalıdır. Gümüşhane- Tirebolu Demiryolu mutlak Giresun limanı ile entegre edilmelidir. Hatta doğu bölgesine daha rantabl ve büyük bir liman inşa edilmelidir. Büyük liman inşasının ardından şehirle iç içe geçmiş merkezdeki liman doldurulmak suretiyle sosyal alana dönüştürülmelidir. Bu arada Giresun Atatürk Stadının olduğu alanın sizlerin de çabası ile Millet Bahçesi projesine dönüştürüleceğinin müjdesi içinde ayrıca teşekkür ederiz."

Ziyarette, AK Parti Giresun İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Merkez İlçe Başkanı Mete Bahadır Yılmaz ile partililer de yer aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement