Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimine Doğru - Son Dakika
Politika

Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimine Doğru

AK Parti MKYK üyesi ve Antalya Milletvekili Mustafa Köse, AK Parti Antalya milletvekili adayı Ercan Mekteplioğlu ile Korkuteli ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

27.05.2018 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti MKYK üyesi ve Antalya Milletvekili Mustafa Köse, AK Parti Antalya milletvekili adayı Ercan Mekteplioğlu ile Korkuteli ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Antalya Basın Merkezinden yapılan açıklamaya göre, Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Ali İbran, AK Parti İlçe Başkanı İlhami Yıldıran, Büyükşehir Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Bahattin Bayraktar, meclis üyeleri ve parti yöneticilerinin de katıldığı programlarda, engelli ve yaşlı vatandaşlar evlerinde ziyaret edilirken, Yazır, Yeşilyayla ve Yelten mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelindi. Milletvekili Köse'nin son programı, Kutup Yıldızı Derneği'nin sahur etkinliği oldu.

Programlarda konuşan Köse, Türkiye'nin 16 yılda elde ettiği kazanımların kaybedilmemesi gerektiğini bildirdi. AK Parti iktidarları döneminde cumhuriyet tarihinde yapılan yatırımların kat kat fazlasının yapıldığına işaret eden Köse, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile artık yöneticilerin daha hızlı karar alabileceği, bürokratik engellerin azalacağı, yatırımların daha da artacağı bir döneme başlayacak." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın koyduğu 2023, 2053, 2071 hedeflerine ulaşmak için yatırımların devam edeceğini kaydeden Köse, şöyle devam etti:

"Muhalefet adaylarına bakıyorsunuz. Biri çıkmış, 'Kanal İstanbul'u yapmayacağım, üçüncü havalimanını, yerli otomobili yapmayacağım.' diyor. Ancak vaat vermeye gelince bol keseden sallıyorlar. Yok asgari ücret şu olacak, emekli maaşı bu olacak. Yatırım yapmadan, bir şeyler üretmeden bu vaatler nasıl gerçekleşecek. Bunlara kalırsak, bizim 16 yılda doldurduğumuz devletin kasalarını 2 yılda boşaltırlar ve Türkiye'yi yine beş paraya muhtaç hale getirirler."

Dolarda son dönemdeki suni artışın Türkiye düşmanlarının son oyunu olduğunu kaydeden Köse, "Bu son oyunu da 24 Haziran'da bozacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, güçlü bir Türkiye Büyük Millet Meclisi artık hedeflerimize daha hızlı ulaşacağız." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimine Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement