GÜNDEM / 5 Ekim 2022 - Son Dakika
Güncel

GÜNDEM / 5 Ekim 2022

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ekonomi Koordinasyon Kuruluna başkanlık edecek.

05.10.2022 09:04  Güncelleme: 10:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ekonomi Koordinasyon Kuruluna başkanlık edecek.

(Ankara/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Seyranbağları Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde Kore Gazisine Madalya Tevcihi Programı'na katılacak.

(Ankara/09.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, Bakanlık faaliyetlerini içeren Aylık Basın Bilgilendirme Toplantısı düzenleyecek.

(Ankara/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- CHP genel başkan yardımcıları Seyit Torun ve Muharrem Erkek, parti genel merkezinde basın toplantısı yapacak.

(Ankara/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- TBMM'den

AK Parti ve İYİ Parti'nin grup toplantıları yapılacak.

(11.45/10.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

Genel Kurulda, Anayasa Mahkemesine bir, Kişisel Verileri Koruma Kuruluna iki üye için seçim yapılacak; Türk Silahlı Kuvvetlerinin Katar'da Dünya Kupası Kalkanı Harekatı kapsamında görevlendirilmesine ilişkin Cumhurbaşkanlığı Tezkeresi görüşülecek.

(14.00) (Fotoğraflı)

EKONOMİ FİNANS

1- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Uluslararası Bor Sempozyumu'na (BORON 2022) çevrim içi katılacak.

(Ankara/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Lova İnovasyon Merkezi açılış törenine iştirak edecek.

(Ankara/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Türkiye İstatistik Kurumu, 2021 yılı devlet hesaplarına ilişkin verileri açıklayacak.

(Ankara/10.00)

KÜLTÜR SANAT

1- Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, CSO Ada'da "Genç Sanat: 8. Güncel Sanat Yarışması Sergi Açılışı ve Ödül Töreni"ne katılacak, Kristine Opolais - Murat Karahan Konseri'ni izleyecek.

(Ankara/18.30/20.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

GÜNCEL

1- YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanlığı ile YÖK arasındaki Siber Güvenlik Meslek Yüksekokulları Açılmasına İlişkin Protokol'ün imza törenine katılacak.

(Ankara/11.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- Ampute Futbol Dünya Kupası'nda, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde son 16 turu ve klasman maçları yapılacak. Türkiye, son 16 turunda Meksika ile karşı karşıya gelecek.

(İstanbul/20.00) (Fotoğraflı)

2- FIVB Kadınlar Dünya Şampiyonası'nın 2. tur gruplarında Türkiye, F Grubu'ndaki ikinci maçında, Polonya'da Kanada ile karşılaşacak.

(Lodz/18.30) (Fotoğraflı)

3- UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında, B Grubu'nda perşembe günü Kıbrıs Rum Kesimi'nin AEK Larnaca ekibini konuk edecek Fenerbahçe'de, teknik direktör Jorge Jesus ve bir futbolcu, Ülker Stadı'nda düzenlenecek basın toplantısında soruları cevaplayacak; takım son çalışmasına Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde çıkacak.

AEK Larnaca Teknik Direktörü Jose Luis Oltra, Ülker Stadı'nda düzenlenecek basın toplantısında soruları cevaplayacak; takım son çalışmasını statta yapacak.

(İstanbul/12.00/16.30/18.30/19.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında, H Grubu'nda perşembe günü deplasmanda Fransa'nın Monaco takımıyla karşılaşacak Trabzonspor'da, teknik direktör Abdullah Avcı ve futbolcu Marek Hamsik, II. Louis Stadyumu'nda düzenlenecek basın toplantısında maça ilişkin soruları cevaplayacak; bordo-mavili takım son çalışmasını statta yapacak.

(Monako/19.30/20.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin 3. haftasında G Grubu'nda perşembe günü Kosova'nın Ballkani takımını konuk edecek Demir Grup Sivasspor'da, teknik direktör Rıza Çalımbay ve futbolcu Dimitrios Goutas, Sivas 4 Eylül Stadı'nda düzenlenecek basın toplantısında soruları cevaplayacak; takım son çalışmasına kulüp tesislerinde çıkacak.

Ballkani Teknik Direktörü Ilir Daja ve bir futbolcu, statta düzenlenecek basın toplantısında Sivasspor maçına ilişkin soruları cevaplayacak; Kosova ekibi son çalışmasını statta yapacak.

(Sivas/13.00/16.00/18.45/19.45) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin 3. haftasında A Grubu'nda deplasmanda Letonya'nın RFS takımıyla karşı karşıya gelecek Medipol Başakşehir'de, teknik direktör Emre Belözoğlu ve takımdan bir futbolcu, Skonto Stadı'nda düzenlenecek basın toplantısında soruları cevaplayacak; takım son çalışmasını statta yapacak.

(Riga/19.15/19.45) (Fotoğraflı-Görüntülü)

7- Futbolda TFF 2. Lig gruplarında 8. hafta maçları yapılacak.

8- Basketbol Şampiyonlar Ligi'nin yeni sezon ilk hafta mücadelesinde, D Grubu'nda Bahçeşehir Koleji, Bosna Hersek'in Igokea m: tel takımını konuk edecek; C Grubu'nda Galatasaray Nef, deplasmanda Belçika'nın Filou Oostende ekibiyle karşı karşıya gelecek.

(İstanbul/19.00/Oostende/21.00) (Fotoğraflı)

9- Voleybolda, AXA Sigorta Efeler Ligi 2. hafta maçları yapılacak. Cizre Belediyespor-Altekma, Develi Belediyespor-Ziraat Bankkart, Spor Toto- Hatay Büyükşehir Belediyespor, Bursa Büyükşehir Belediyespor-Fenerbahçe HDI Sigorta, Galatasaray HDI Sigorta-Hekimoğlu Global Connect Travel BVİ, Arkas Spor- Tokat Belediye Plevne, TÜRŞAD- Halkbank karşılaşmaları oynanacak.

(Şırnak/13.00/Kayseri/16.00/Ankara/Bursa/İstanbul/İzmir/17.00/Bitlis/18.00) (Fotoğraflı)

10- Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nin 3. haftasının son maçında Konyaaltı Belediyespor- Kastamonu Belediyespor maçı yapılacak.

(Antalya/17.00) (Fotoğraflı)

11- UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında 3. hafta mücadelesi tamamlanacak. (Fotoğraflı)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

GÜNDEM / 5 Ekim 2022
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel GÜNDEM / 5 Ekim 2022 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement