Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Bahariye Mevlevihanesi'nde Taziyeleri Kabul Etti (2) - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Bahariye Mevlevihanesi'nde Taziyeleri Kabul Etti (2)

Cumhurbaşkanı Vekili ve Yardımcısı Fuat Oktay, 83 yaşındaki annesi Şaziye Oktay'ın cenazesinin toprağa verilmesinin ardından Bahariye Mevlevihanesi'nde taziyeleri kabul etti.

29.09.2018 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Vekili ve Yardımcısı Fuat Oktay, 83 yaşındaki annesi Şaziye Oktay'ın cenazesinin toprağa verilmesinin ardından Bahariye Mevlevihanesi'nde taziyeleri kabul etti.

Fuat Oktay, annesi Şaziye Oktay'ın Eyüp Sultan Mezarlığı'na defnedilmesinin ardından babası Ömer Oktay ve kardeşi Nihat Oktay ile Bahariye Mevlevihanesi'ne geldi.

Oktay, burada babası ve kardeşi ile taziyeleri kabul etti.

Fuat Oktay'ın yakınları, milletvekilleri ve vatandaşların katıldığı taziyede, Kur'an-ı Kerim okudu, konuklara ikramda bulunuldu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Bahariye Mevlevihanesi\'nde Taziyeleri Kabul Etti (2)
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Bahariye Mevlevihanesi'nde Taziyeleri Kabul Etti (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ve İlçe Belediye Başkanları Anıtkabir'i Ziyaret Etti
    17:37 İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ve İlçe Belediye Başkanları Anıtkabir'i Ziyaret Etti

    İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, beraberindeki ilçe belediye başkanlarıyla birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti. Heyet, Atatürk'ün mozolesine çelenk koydu ve saygı duruşunda bulundu. Tugay, Anıtkabir Özel Defteri'ne duygusal bir mesaj yazarak, halkın iradesiyle seçilmiş temsilciler olarak görevlerini yerine getireceklerini vurguladı.

  • Marmaris MIYC Kış Trofesi Yat Yarışları 5. ayak mücadelesi sağanak altında start aldı
    17:34 Marmaris MIYC Kış Trofesi Yat Yarışları 5. ayak mücadelesi sağanak altında start aldı

    Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen Marmaris MIYC Kış Trofesi Yat Yarışları'nın 5. ayak yarışları sağanak altında başladı. 34 yelkenli yat ve 300 sporcu yarışlara katıldı. Yatlar, rüzgara göre belirlenen parkurda mücadele etti ve finişe geldi. İlk gün hava şartları nedeniyle tek yarış yapıldı. Yarışlar yarın koy içi ve koy dışında gerçekleştirilecek yarışlarla tamamlanacak.

  • Niğde'de Uluslararası Resim Sergisi Açıldı
    17:33 Niğde'de Uluslararası Resim Sergisi Açıldı

    Niğde'de 8 ülkeden 21 sanatçının eserlerinin yer aldığı Uluslararası Resim Sergisi, Niğde Belediyesi Sanat Galerisi'nde açıldı. Vali Cahit Çelik, serginin açılışında yaptığı konuşmada, kentin tarihi ve kültürel zenginliklerine vurgu yaptı. Sergi, 3 gün boyunca ziyaretçilere açık olacak.

  • Manisa Belediye Başkanı Lüks Makam Odası Hakkında Konuştu
    17:29 Manisa Belediye Başkanı Lüks Makam Odası Hakkında Konuştu

    Manisa Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, AKP'li eski başkan Mehmet Çerçi'nin yaptırdığı lüks makam odası hakkında açıklamalarda bulundu. Balaban, imkanlarının olduğu an daha mütevazı bir makam odasına geçmeyi istediğini söyledi.

  • Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü, Patnos YİBO oyuncularını kutladı
    17:28 Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü, Patnos YİBO oyuncularını kutladı

    Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Erzurum'da düzenlenen Okul Sporları Yıldız Erkekler Futsal Bölge Müsabakalarında grup birincisi olan Patnos YİBO oyuncularını tebrik etti. Kökrek, oyuncuların gösterdiği azim ve mücadeleden gurur duyduğunu belirterek, başarılarının devamını diledi.

  • Erzurum'da İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto eden sağlık çalışanları sessiz yürüyüş gerçekleştirdi
    17:23 Erzurum'da İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto eden sağlık çalışanları sessiz yürüyüş gerçekleştirdi

    Erzurum'da hekimler ve sağlık çalışanları, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla 'sessiz yürüyüş' gerçekleştirdi. Türk ve Filistin bayrakları eşliğinde taşıdıkları dövizler ve pankartlarla Yakutiye Medresesi'ne kadar yürüyen grup, Filistin halkı için dua etti. Protestonun 23. haftasında olduklarını belirten grup adına konuşan bir öğrenci, zulüm son bulana kadar her hafta sessiz yürüyüşe devam edeceklerini söyledi.


Advertisement