Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı İsrafil Kışla Kimdir? - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı İsrafil Kışla Kimdir?

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı İsrafil Kışla Kimdir?

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı görevine atanan İsrafil Kışla kimdir, kaç yaşındadır?

09.11.2018 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığına ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlıklarına Doç. Dr. İbrahim Kalın ve İsrafil Kışla atandı. Ayrıca Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığına atanan Doç. Dr. Kalın'a "Büyükelçi" unvanı verildi. Peki,İbrahim Kalın ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı görevine atanan Artvin milletvekili İsrafil Kışla kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir?

İSRAFİL KIŞLA KİMDİR?

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı olarak atanan İsrafil Kışla, 10 Mart 1959 yılında Artvin ilinin Şavşat ilçesinde dünyaya geldi. Baba adı Sultan Süleyman, anne adı Emine'dir.

YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA YAPTI

Şavşat'ın Meydancık köyünde doğan 59 yaşındaki İsrafil Kışla ilk ve orta öğrenimini doğduğu Köyde lise eğitimini ise Trabzon'da tamamladı. Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesini bitirdi. İstanbul Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümünde yüksek lisans ve doktora yaptı.

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı İsrafil Kışla Kimdir?
İSRAFİL KIŞLA

ARTVİN MİLLETVEKİLİYDİ

İlim Yayma Cemiyetinde Genel Müdürlük ve Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 24. dönemde Artvin Milletvekili seçildi. Kuveyt Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanlığı ve Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyeliği yaptı. AK Parti Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü.

EVLİ VE 5 ÇOCUK BABASIDIR

İngilizce, Gürcüce ve Arapça bilen Kışla, evli ve 5 çocuk babasıdır.

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı İsrafil Kışla Kimdir?
DOÇ. DR. İBRAHİM KALIN

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı İsrafil Kışla Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement