İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan saldırılara sert tepki: Failler en kısa sürede adalet önüne çıkarılacaktır - Son Dakika
Güncel

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan saldırılara sert tepki: Failler en kısa sürede adalet önüne çıkarılacaktır

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Orhan Uğuroğlu, Selçuk Özdağ ve Afşin Hatipoğlu'na yapılan saldırıları kınayarak, "Failler en kısa sürede adalet önüne çıkarılacaktır." ifadelerini kullandı.

15.01.2021 23:41  Güncelleme: 00:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu ve KRT TV programcısı Afşin Hatipoğlu'na yapılan saldırıları kınadı.

"FAİLLER EN KISA SÜREDE ADALET ÖNÜNE ÇIKARILACAKTIR"

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Devletimiz, demokrasi ve fikir özgürlüğünün teminatıdır." diyen Altun "Orhan Uğuroğlu, Selçuk Özdağ ve Afşin Hatipoğlu'na yapılan saldırıları telin ediyorum. Failler en kısa sürede adalet önüne çıkarılacaktır." ifadelerini kullandı.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Özdağ, Uğurluoğlu ve Hatipoğlu'na yapılan saldırıları kınadı

NE OLMUŞTU?

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu ve avukat Afşin Hatipoğlu'na yönelik henüz kimliği belirlenmeyen şahıslar tarafından silahlı, sopalı saldırılar gerçekleştirilmişti.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun\'dan saldırılara sert tepki: Failler en kısa sürede adalet önüne çıkarılacaktır
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan saldırılara sert tepki: Failler en kısa sürede adalet önüne çıkarılacaktır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement