İbrahim Kalın'dan İİT Toplantısıyla İlgili Açıklama: Filistin'le Dayanışma için Atılacak Adımlar Değerlendirilecek - Son Dakika
Güncel

İbrahim Kalın'dan İİT Toplantısıyla İlgili Açıklama: Filistin'le Dayanışma için Atılacak Adımlar Değerlendirilecek

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, "İİT Zirvesinde İslam ülkelerinin Filistin Devleti ve halkıyla dayanışma ve işbirliği içinde izleyecekleri tutum ve atacakları adımlar üzerinde durulacaktır." dedi.

17.05.2018 11:07  Güncelleme: 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, 18 Mayıs 2018 tarihinde istanbul'da düzenlenecek olağanüstü İslam Zirvesi hakkında açıklamada bulundu.

"İZLENECEK TUTUM VE ATILACAK ADIMLAR ÜZERİNDE DURULACAK"

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, "İİT üyesi ülke Devlet ve Hükümet Başkanlarının katılımıyla düzenlenecek Olağanüstü İslam Zirvesi'nde İslam ülkelerinin Filistin ve Kudüs davasını savunmak amacıyla Filistin devleti ve halkıyla dayanışma ve işbirliği içinde izleyecekleri tutum ve atacakları adımlar üzerinde durulacaktır." dedi.

"FİLİSTİN MESELESİ, ADALETE İNANAN HERKESİN MESELESİDİR"

Kalın sözlerini şöyle sürdürdü:

" İsrail'in işgali ve Filistin meselesi sadece Müslüman ülkelerin değil, hukuk ve adalete inanan herkesin ortak meselesidir. Zirvede Filistin'de yaşanan zulmün sona erdirilmesi için dünya kamuoyunun harekete geçirilmesi yönünde atılacak adımlar da ele alınacaktır."

İbrahim Kalın\'dan İİT Toplantısıyla İlgili Açıklama: Filistin\'le Dayanışma için Atılacak Adımlar Değerlendirilecek
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İbrahim Kalın'dan İİT Toplantısıyla İlgili Açıklama: Filistin'le Dayanışma için Atılacak Adımlar Değerlendirilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement