Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: "(Ikby Başbakanı Neçirvan Barzani'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan... - Son Dakika
Politika

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: "(Ikby Başbakanı Neçirvan Barzani'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan...

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: "(IKBY Başbakanı Neçirvan Barzani'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan randevu talebinde bulunduğu iddiası) Geçmişte de biliyorsunuz Sayın Cumhurbaşkanımız çeşitli vesilelerle Sayın Neçirvan Barzani'yi kabul etti, Irak Bölgesel Yönetimi'nin Başbakanı sıfatıyla.

01.11.2017 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: "(IKBY Başbakanı Neçirvan Barzani'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan randevu talebinde bulunduğu iddiası) Geçmişte de biliyorsunuz Sayın Cumhurbaşkanımız çeşitli vesilelerle Sayın Neçirvan Barzani'yi kabul etti, Irak Bölgesel Yönetimi'nin Başbakanı sıfatıyla. Mesut Barzani'nin görev süresinin uzatılmamasıyla, yetkilerin Neçirvan Barzani'ye devredilmesi yeni bir tablo ortaya çıkarıyor. Tabii ki bu talepler değerlendirilir, Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirindedir. Kendilerinin uygun görmesi halinde, uygun zaman ve zeminde bu görüşmeler yapılır. Bunun için Erbil yönetiminin hala birtakım adımlar atması gerekiyor."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: '(Ikby Başbakanı Neçirvan Barzani'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement