Cumhuriyet 93 Yaşında - Son Dakika
Güncel

Cumhuriyet 93 Yaşında

Cumhuriyet 93 Yaşında

Bafra'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla müzik dinletisi düzenlendi.

29.10.2016 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bafra'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla müzik dinletisi düzenlendi.

Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Musiki Cemiyeti tarafından Atatürk Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen dinleti öncesinde yaptığı konuşmada, yıkılmış, ortadan kaldırılmış olan bir imparatorluğun külleri üzerinden nasıl bir devlet kurulduğunu düşünerek, o günlerin unutulmaması gerektiğini söyledi.

Türk milletinin bulunduğu coğrafyada tarihteki itibarından dolayı bütün emperyalistlerin hedefinin Türkiye Cumhuriyeti olduğunu belirten Şahin, "Türkiye'nin büyümemesi, güçlenmemesi ve önünün kesilmesi için girişimler yapılıyor. Önemli olan bizim kendi değerlerimize, Cumhuriyet'imize, Atatürk'ümüzü bütün milli değerlerimizi sahip çıkmamız o değerlerle tamamen donanmamızdır ki Cumhuriyet ilelebet yaşasın." dedi.

Bafra Musiki Cemiyeti Başkanı Namık Anarat da Cumhuriyet için ne yapılsa az geleceğini dile getirerek, Türkiye'nin dünya var oldukça yaşayacağını kaydetti.

Daha sonra katılımcılara müzik dinletisi sunuldu.

Dinletinin ardından "Atatürk ve Cumhuriyet" konulu resim sergisi gezildi.

Programa Bafra Kaymakam Vekili Hacı İbrahim Türkoğlu, Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Muharip Gaziler Derneği Başkanı Rahmi Şahin ile davetliler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhuriyet 93 Yaşında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement