Cumhuriyet 95 Yaşında - Son Dakika
Güncel

Cumhuriyet 95 Yaşında

Tokat'ın Turhal ve Erbaa ilçelerinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı düzenlenen törenlerle kutlandı.

29.10.2018 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ın Turhal ve Erbaa ilçelerinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı düzenlenen törenlerle kutlandı.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlama töreni Turhal Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer ve Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler'in öğrencilerin ve halkın bayramlarını kutlamaları ile başladı.

İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Kaymakam Üçer yaptı.

Tören, öğrenciler tarafından şiirlerin okunması, müzik dinletisi, halk oyunları gösterisi, ilçe genelinde yapılan yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerinin verilmesinin ardından resmi geçit töreniyle son buldu.

Törene, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kara, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yıldız, İlçe Müftüsü Mustafa Akdağ, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferit Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Tahsin Şahin, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, okul müdürleri, öğrenciler, şehit aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Erbaa

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen programa Erbaa Kaymakamı Bülent Karacan, Garnizon Komutan Vekili Personel Astsubay Başçavuş Ali Tarım, Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, kurum müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

İstiklal Marşı ile başlayan programda, Erbaa Kaymakamı Bülent Karacan günün anlam ve önemi ile ilgili konuşma yaptı.

Şiirlerin okunması, müzik dinletisi, halk oyunları gösterileri, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödül verilmesinin ardından, geçit töreni ile program sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhuriyet 95 Yaşında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement