Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu: "Adaletli Olacağım, Tarafsız Olacağım" - Son Dakika
Güncel

Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu: "Adaletli Olacağım, Tarafsız Olacağım"

Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu: "Adaletli Olacağım, Tarafsız Olacağım"

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı görevini devralan Hadi Salihoğlu, stajyer hakim olarak göreve başladığı adliyeye başsavcı olarak döndüğünü belirterek, “Adaletli olacağım ve tarafsız olacağım” dedi.

21.01.2014 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı görevini devralan Hadi Salihoğlu, stajyer hakim olarak göreve başladığı adliyeye başsavcı olarak döndüğünü belirterek, "Adaletli olacağım ve tarafsız olacağım" dedi.

Hadi Salihoğlu, İstanbul Adliyesi'nde düzenlenen törenle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı görevini Turan Çolakkadı'dan devraldı.

Törende konuşan Salihoğlu, "20 Temmuz 1979 tarihinde stajyer hakim olarak göreve başladığım İstanbul Adliyesi'ne bugün Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanmış bulunmaktayım. Gerçekten bu onurlu ve şerefli görevi kendisi ile uzun zamandır dost olduğum, mesai arkadaşlığından gurur duyduğum Turan Bey'den almak ve onun bugüne kadar taşıdığı adalet bayrağını aynı azim ile taşımak üzere burada bulunuyorum. Gerçekten adalet çok zor ve herkesin gerçekleşmesini istediği bir düşünce. Bunun için ilk beyanımda belirttiğim gibi adaletli olacağım, tarafsız olacağım ve buradaki değerli Cumhuriyet Başsavcı vekilleri, savcıları ve hakim arkadaşlarımızla birlikte bizim asıl gurur kaynağımız olan Türkiye Cumhuriyeti'nin değerli vatandaşlarıma hizmet etmek en büyük görev ve azmimiz olacak. Bu güzel görevi devralırken hepinize tekrar saygı ve sevgilerimi sunuyor, sağlıklı ve güzel günlerin ülkemize gelmesini diliyorum" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu: 'Adaletli Olacağım, Tarafsız Olacağım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement